Un barbat a murit dupa ce a fost luat de o viitura. Victima incerca sa-si adune vitele de la pascut

Un barbat a murit dupa ce a fost luat de o viitura. Victima incerca sa-si adune vitele de la pascut

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, luni, o serie de atentionari Cod galben de inundatii, valabile in bazine hidrografice din Transilvania, Muntenia si Moldova.

acum 66 luni (12 Jun 2018)

Un nefericit eveniment s-a produs in comuna Slatina din judetul Suceava.

Barbatul, in varsta de 48 de ani, se indrepta spre pasunea din localitate, unde isi tinea vitele la pascut. La un moment dat, cum era prea aproape de malul paraului, a fost prins de viitura. Barbatul a fost scos din apa, iar medicii au incercat sa-l resusciteze timp de 45 de minute, insa fara succes.

Politistii au intocmit un dosar penal pentru ucidere din culpa, cercetarile fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a modului in care a murit barbatul in varsta de 48 de ani.

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, luni, o serie de atentionari Cod galben de inundatii, valabile in bazine hidrografice din Transilvania, Muntenia si Moldova. Strazile s-au transformat in mici lacuri, iar traficul a fost blocat

Cod galben de inundatii in bazinele hidrografice din Transilvania, Muntenia si Moldova

Atentionare meteorologica cod galben de ploi, grindina si intensificari ale vantului in 12 judete. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro