Un barbat a fost gasit mort pe strada, intr-un sat din Galati, avand arsuri pe tot corpul. Care a fost cauza decesului

Un barbat de 67 de ani, din satul Calmatui, Galati, a fost gasit mort pe ulita satului in care locuia, informeaza luni Mediafax. Barbatul avea 67 de ani, cand a fost gasit era mort de cateva ore, probabil a murit dupa pranz cand erau aproape 40 de grade Celsius", a anuntat, luni, directorul Serviciului Judetean de Ambulanta Galati, Mihai Polinschi.

acum 82 luni (7 Aug 2017)

Un barbat de 67 de ani, din satul Calmatui, Galati, a fost gasit mort pe ulita satului in care locuia, informeaza luni Mediafax.

"Este vorba despre vacarul satului, a fost gasit pe o strada din Calmatui, a fost anuntata Politia. Barbatul avea 67 de ani, cand a fost gasit era mort de cateva ore, probabil a murit dupa pranz cand erau aproape 40 de grade Celsius", a anuntat, luni, directorul Serviciului Judetean de Ambulanta Galati, Mihai Polinschi.

Decesul din localitatea Calmatui este cel de al treilea inregistrat in judetul Galati de la aparitia valului de canicula.

Un barbat de 60 de ani a murit joi in orasul Galati din cauza unui stop cardio respirator. Un alt deces a fost inregistrat sambata seara, fiind vorba de un barbat de 50 de ani, gasit mort pe camp.

In ultimele sase zile, Serviciul de Ambulanta Galati a avut aproximativ 40 de cazuri de persoane lesinate pe strada din cauza caniculei. Echipajele de la Salvare au avut misiuni atat in judet cat si in oras. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro