Un bancher de INVESTITII preia fraiele BRD, a doua cea mai mare banca locala

Un bancher de INVESTITII preia fraiele BRD, a doua cea mai mare banca locala

De aceea l-am desemnat drept succesor pe François Bloch si suntem convinsi ca experienta sa internationala, atat in retail, cat si in Investment banking, va fi un factor cheie pentru viitorul BRD", a declarat Gianluca Soma, Presedinte al Consiliului de Administratie al BRD.

acum 76 luni (3 Aug 2016)

BRD SocGen , a doua banza locala dupa total active, a anuntat astazi numirea unui nou director general, care ii va lua locul lui Philippe Lhotte.

Astfel, Consiliul de Administratie al BRD Groupe Societe Generale, intrunit pe 2 august 2016, l-a desemnat peFrançois Bloch drept succesorul lui Philippe Lhotte in functia de Director General, numirea urmand sa intre in vigoare pe 1 noiembrie 2016. Philippe Lhotte va ramanemembru al Consiliului de Administratie al BRD, in timp ce va prelua alte responsabilitati in cadrul Grupului Societe Generale, a mai anuntat banca.

Phillipe Lhotte este cel care a condus BRD in una dintre cele mai grele perioade pentru banca, trecand-o printr-un process de redresare necesar dupa izbucnirea crizei financiare.

"Philippe Lhotte a reusit sa transforme si sa adapteze BRD la nevoile pietei romanesti, intarindu-i pozitia intr-o perioada plina de provocari. Pentru a continua dezvoltarea echilibrata si durabila inceputa de el, care a generat rezultatele financiare si comerciale remarcabile pe care le comunicam astazi, aveam nevoie de cineva cu o vasta expertiza in domeniul bancar. De aceea l-am desemnat drept succesor pe François Bloch si suntem convinsi ca experienta sa internationala, atat in retail, cat si in Investment banking, va fi un factor cheie pentru viitorul BRD", a declarat Gianluca Soma, Presedinte al Consiliului de Administratie al BRD. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro