Un baiat autist a picat examenele. Vezi ce scrisoare a primit de la scoala

O profesoană de la Colegiul din Lansbury Bridge, Ruth Clarkson, i-a trimis o scrisoare emoţionanţă unui copil autist, de 11 ani, care a picat examenele. Ruth i-a amintit de talentele sale artistice, de abilităţile sportive şi muzicale, de bunătatea sa şi de multe altele.

acum 77 luni (18 Jul 2016)

O profesoană de la Colegiul din Lansbury Bridge, Ruth Clarkson, i-a trimis o scrisoare emoţionanţă unui copil autist, de 11 ani, care a picat examenele. Băiatul, Ben Twist, a fost foarte dezamăgit de rezultatele obţinute la teste, pentru că era convins că a făcut tot ce putea mai bine, scrie The Verge.

In textul trimis, profesoara a subliniat faptul că testele nu sunt un capăt de lume şi a subliniat, intr-un mod emoţionant, că Ben are foarte multe talente care nu sunt măsurate prin aceste examene. Ruth i-a amintit de talentele sale artistice, de abilităţile sportive şi muzicale, de bunătatea sa şi de multe altele. O scrisoare de la şcoală către fiul meu de 11 ani, autist." Postarea ei a devenit virală, o mulţime de internauţi redistribuind-o cu menţiunea "un exemplu demn de urmat". Ele sunt importante, iar tu de-ai descurcat atat de bine, dar Ben Twist este format din multe alte abilităţi şi talente pe care noi le vedem şi le măsurăm prin alte metode.

Ne bucurăm foarte mult că toate aceste talente şi abilităţi diferite te fac persoana specială care eşti, iar acestea sunt toate lucrurile pe care le măsurăm pentru a ne asigura că faci mereu progrese şi continui să te dezvolţi intr-un tanăr deosebit. Mama băiatului a declarat pentru publicaţia Metro că Ben a considerat scrisoarea "uimitoare" şi că "nu-i prea venea să creadă că cineva a spus toate acele lucruri frumoase despre el", incheie profesoara emoţionanta scrisoare. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro