Un avocat nu are voie sa se mai apropie de fosta sotie si copil. Judecatorii au emis un ordin de protectie, dupa ce femeia a fost agresata si amenintata cu moartea

Un avocat nu are voie sa se mai apropie de fosta sotie si copil. Judecatorii au emis un ordin de protectie, dupa ce femeia a fost agresata si amenintata cu moartea

Avocatul nu are voie sa se apropie la o distanta mai mica de 200 de metri de fosta sotie si copil, dar si de locul de munca al femeii si de gradinita unde ii invata copilul. In paralel, Baroul Vaslui, in cadrul caruia activeaza avocatul Neculai Horobet a sesizat comisia de disciplina, urmand a fi cercetata conduita avocatului, dar si reclamatiile depuse impotriva acestuia de clienti care sustin ca i-au dat diverse sume de bani cu titlul de onorariu, insa nu au mai beneficiat de serviciile avocatiale.

acum 77 luni (16 Nov 2017)

Ana Maria Horobet a cerut ajutorul judecatorilor, spunand ca ii este frica sa mai iasa din casa din cauza fostului sot, care o urmareste si o ameninta cu moarte. Scandalurile din timpul casniciei nu au contenit nici dupa divort, Ana Maria Horobet, depunand mai multe plangeri la politie in care reclama faptul ca este terorizata de fostul sot. Femeia sustine ca atat ea cat si copilul care are doar doi ani si jumatate ar fi fost agresati de avocatul Horobet, afirmand ca are si certificate medico legale, care atesta ca a fost victima agresiunilor.

Ultimul scandal provocat de avocat la domiciliul fostei sotii a avut loc in urma cu doua saptamani. In inregistrare, in timpul dialogului cu fosta sotie, avocatul recunoaste ca "ii dadea capaceala, asa la misto" si o ameninta ca "o va manca". Am coborat si am intrat in curtea unei prietene de familie. Suparat, a lasat frana de mana si masina a pornit la vale. O data l-a si muscat de spate. S-a enervat si l-a muscat si el de spate. A fost si la mine la munca si mi-a facut scandal si m-a amenintat. Nu i-a pasat ca sunt camere de supreveghere si totul este inregistrat", a declarat Ana Maria Horobet jurnalistilor de la Vremea Noua.

Dupa ultimul scandal provocat de fostul sot, pe 10 noiembrie, femeia a solicitat Judecatoriei Vaslui emiterea unui ordin de protectie impotriva sot, atasand solicitarii si probele care il incrimeaza.

Avocatul nu are voie sa se apropie la o distanta mai mica de 200 de metri de fosta sotie si copil, dar si de locul de munca al femeii si de gradinita unde ii invata copilul.

Restrictiile impuse

"Prezentul ordin de protectie este executoriu, potrivit art. 32 din Legea 217/2003 instanta pune in vedere paratului Horobet Neculai ca incalcarea masurilor prevazute de prezentul ordin constituie infractiunea de nerespectare a hotararilor judecatoresti si se pedepseste cu inchisoarea de la o luna l... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro