Un avion Timisoara - Bucuresti, blocat zeci de minute in aeroport: "Una dintre stewardese si-a uitat pasaportul acasa"

Un avion Timisoara - Bucuresti, blocat zeci de minute in aeroport:

O cursa aeriana pe ruta Timisoara - Bucuresti, a companiei Ryanair, a avut o intarziere de aproximativ 40 de minute dupa ce avionul nu a putut decola de la Timisoara pentru ca una dintre stewardese si-a uitat pasaportul acasa. Incidentul a fost relatat de unul dintre pasageri, care a declarat pentru "Adevarul" ca dupa ce pasagerii au fost imbarcati in mare parte, cand mai erau de imbarcat aproximativ 50 de persoane, usile s-au inchis, iar pasagerii care nu au apucat inca sa urce in avion au fost nevoiti sa astepte in sala de asteptare, spunandu-li-se ca o sa fie "o mica intarziere".

acum 62 luni (22 Nov 2017)

O cursa aeriana pe ruta Timisoara - Bucuresti, a companiei Ryanair, a avut o intarziere de aproximativ 40 de minute dupa ce avionul nu a putut decola de la Timisoara pentru ca una dintre stewardese si-a uitat pasaportul acasa. Incidentul a fost relatat de unul dintre pasageri, care a declarat pentru "Adevarul" ca dupa ce pasagerii au fost imbarcati in mare parte, cand mai erau de imbarcat aproximativ 50 de persoane, usile s-au inchis, iar pasagerii care nu au apucat inca sa urce in avion au fost nevoiti sa astepte in sala de asteptare, spunandu-li-se ca o sa fie "o mica intarziere". La un moment dat a venit un tip si ne-a zis ca o sa fie o mica intarziere. Am intrebat de ce si atunci ni s-a spus ca se asteapta o colega din echipajul de zbor care si-a uitat pasaportul acasa", a povestit Ionut Lupulescu, unul dintre pasagerii zborului Ryanair. Ionut Lupulescu a redat si cateva dintre reactiile pasagerilor: "hai, printeso ca unii mai au si treaba", "asa nu se face", "sa iti fie rusine" sau "asa se intampla cand bei seara in club".

"Frumoasa adormita se uita scarbita la noi"

Timisoreanul a mai povestit ca dupa aproximativ cinci minute de asteptare de la sosirea stewardesei s-a reluat imbarcarea. "Acolo o intalnesc pe frumoasa adormita ce statea rezemata de un scaun si se uita scarbita la noi", a declarat Ionut, potrivit caruia tanara nu a scapat nici in avion de vorbe "frumoase" din partea pasagerilor nervosi: "Bine ca nu ti-ai uitat capul. Pasagerul s-a aratat surprins de faptul ca stewardesa e obligata sa aiba pasaportul asupra sa si in cazul unei curse interne.

Aeroportul Timisoara confirma intarzierea avionului, spunand ca aeronava Ryanair a decolat de la Timisoara cu 30 de minute intarziere. "Adevarul" i-a solicitat si un punct de vedere scris companiei, dar pana la data publicarii acestui articol, Ryanair nu a oferit un raspuns. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro