Un avion cu 150 de oameni la bord, ce a decolat din Romania, a luat FOC pe aeroportul din Dortmund

Un avion cu 150 de oameni la bord, ce a decolat din Romania, a luat FOC pe aeroportul din Dortmund

Va prezentam comunicatul companiei: "Zborul Wizz Air de astazi, 26 septembrie, W6 3361 Cluj Napoca - Dortmund a fost intampinat de bridaga de pompieri a aeroportului dupa o aterizare in conditii normale si dupa ce aeronava a rulat pe pista pana la poarta de debarcare, in momentul in care echipajul a detectat o posibila supraincalzire a sistemului hidraulic de langa roti.

acum 73 luni (26 Sep 2014)

UPDATE ora 18:55: Oficialii WizzAir au reactionat in urma incindentului de la Dortmund. Va prezentam comunicatul companiei:

"Zborul Wizz Air de astazi, 26 septembrie, W6 3361 Cluj Napoca - Dortmund a fost intampinat de bridaga de pompieri a aeroportului dupa o aterizare in conditii normale si dupa ce aeronava a rulat pe pista pana la poarta de debarcare, in momentul in care echipajul a detectat o posibila supraincalzire a sistemului hidraulic de langa roti.

===============================================================================

Aeronava ce a decolat din Romania a ajuns in Germania vineri, la ora 13:30, dar, la aterizare, s-au petrecut clipe ingrozitoare. Pneurile trenului de aterizare au luat foc, iar cei 150 de oameni aflati la bord s-au speriat ingrozitor.

Avionul a intrat pe mana unor tehnicieni, care verifica din ce cauze s-a produs incendiul de la baza aparatului de zbor.

Sebastian Scheske, purtatorul de cuvant al aeroportului, a afirmat ca restul zborurilor efectuate acolo nu au fost afectate. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro