Un australian divortat de trei ori si-a gasit linistea in bratele unei papusi gonflabile: "Mi-a luat un an sa invat cum sa fac sex cu ea"

Un australian divortat de trei ori si-a gasit linistea in bratele unei papusi gonflabile:

Un om care a divortat de trei ori si-a descoperit dragostea in bratele unei papusi de plastic, in marime naturala. FOTO dailymail.co.uk Murray este doar unul dintre nenumaratii barbati care au facut o pasiune pentru papusile din plastic in marime naturala, pe care le folosesc pentru companie si sex, comertul mondial cu papusi gonflabile devenind o afacere de milioane de dolari in ultimii ani.

acum 93 luni (11 Jul 2016)

Un om care a divortat de trei ori si-a descoperit dragostea in bratele unei papusi de plastic, in marime naturala. Acesta spune ca a durat mai mult de un an pentru a invata cum sa faca sex cu ea.

Murray, din Queensland (Australia), s-a indragostit de papusa lui, Noni, in ciuda faptului ca ea nu poate sa mearga sau sa vorbeasca si este realizata din material plastic.

"Mi-a luat mai mult de un an pentru a invata cum sa fac dragoste cu Noni.

FOTO dailymail.co.uk

Barbatul, subiectul principal intr-un documentar al ABC News, le-a povestit jurnalistilor ca Noni, iubita lui din plastic, are stari de spirit, un anumit stil vestimentar si poarta propriul parfum. Desi mai avea hainele unei alte papusi pe care a vandut-o in trecut, barbatul a trebuit sa le arunce deoarece nu se potriveau stilului vestimentar adoptat de Noni.

FOTO dailymail.co.uk

Murray este doar unul dintre nenumaratii barbati care au facut o pasiune pentru papusile din plastic in marime naturala, pe care le folosesc pentru companie si sex, comertul mondial cu papusi gonflabile devenind o afacere de milioane de dolari in ultimii ani. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro