Un an de la Colectiv. Victor Ponta insinueaza ca tragedia a fost organizata

Un an de la Colectiv. Victor Ponta insinueaza ca tragedia a fost organizata

Dupa un an de la acel eveniment, haideti sa spunem cateva adevaruri: inca de dinainte de noiembrie 2014, alegerea presedintelui Iohannis a fost organizata, la fel cum si daramarea guvernului Ponta a fost organizata. Stiam toti de intentia de a-i face culoar si de a-l numi pe Ciolos premier, se stia in diverse medii nu doar in cele de la Cotroceni", a spus Sebastian Ghita.

acum 52 luni (31 Oct 2016)

"Iohannis e acelasi care a fost in 2008 si 2012, sa stiti ca nu s-a schimbat cu nimic, ca si concedii, comoditate... Iohannis are legatura cu functia de presedinte al Romaniei cat am eu in comun cu capitanul echipei de baseball din New Jersey! Sper sa nu se mai organizeze un Colectiv!", a declarat Ponta, potrivit inregistrarii prezentate, duminica seara, de Romania TV.

Ponta a spus ca presedintele Klaus Iohannis a profitat de tragedia de la Colectiv pentru a da jos Guvernul Ponta."Dupa Colectiv, domnul Klaus Iohannis a zis ca asta e momentul sa-l dam jos pe Ponta. Iohannis a folosit moartea unor oameni pentru scopuri pe care le stiam: voia sa schimbe Guvernul, voia sa faca ce se facuse in Ucraina. Nu merita sa tii de o functie calcand pe cadavre", a mai spus Ponta.

In urma cu un an, Victor Ponta a demisionat din functia de premier, tragand dupa el intreg Guvernul.

"Erau pregatiti oameni cu cocktailuri molotov sa incendieze"

Contrar prietenului sau Ponta, deputatul Sebastian Ghita spune ca trebuie eliminata ipoteza unei maini criminale. Dupa un an de la acel eveniment, haideti sa spunem cateva adevaruri: inca de dinainte de noiembrie 2014, alegerea presedintelui Iohannis a fost organizata, la fel cum si daramarea guvernului Ponta a fost organizata. Stiam toti de intentia de a-i face culoar si de a-l numi pe Ciolos premier, se stia in diverse medii nu doar in cele de la Cotroceni", a spus Sebastian Ghita.

Sebastian Ghita spune ca Ponta a fost amenintat sa plece de la Guvern. "Este evident ca s-a asteptat in mod organizat daramarea guvernului Romaniei, iar in acea noapte lui Ponta i s-a sugerat, a fost amenintat, a fost obligat sa aleaga aceasta solutie. Nu a fost un act de lasitate, practic avea de ales intre a vedea in Bucuresti alti morti, altii oameni batuti de jandarmi si a lamuri lucrurile in fata acestei puteri oculte. Ponta, considerand ca... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro