Un an de inchisoare cu suspendare pentru mama care si-a incendiat bebelusul, aruncand apoi cadavrul intr-o latrina

Un an de inchisoare cu suspendare pentru mama care si-a incendiat bebelusul, aruncand apoi cadavrul intr-o latrina

O tanara mama, din Barlad, si-a macelarit bebelusul abia nascut: l-a calcat in picioare si l-a spintecat cu o tiglaCruzime fara margini: o femeie din Vaslui si-a incendiat copilul nou-nascut, dupa care l-a aruncat in WC-ul din curte Cazul mamei criminale din Vaslui, care si-a incinerat bebelusul si la aruncat in latrina, anchetat si de Protectia Copilului Adolescenta din Husi, condamnata la inchisoare cu executare, dupa ce si-a ucis nou nascutul Procurorii cer inchisoare cu executare pentru eleva din Husi care si-a ucis bebelusul

acum 93 luni (15 Jun 2015)

Sentinta a fost pronuntata de Judecatoria Vaslui, vineri, in aceeasi zi in care la Barlad o mama isi omora pruncul in chinuri greu de imaginat.

Asemenea mamei de la Barlad, Ana Maria Surliac a recurs la un scenariu horror pentru a scapa de bebelus. In ciuda faptei deosebit de grave, magistratii Judecatoriei Vaslui au aplicat doar o pedeapsa de un an cu suspendare, urmand ca tanara sa respecte un program de supraveghere, o perioada de trei ani.

Tanara din Serbotesti a vrut sa scape de copil, pentru ca sotul o suspecta ca nefiind conceput cu el. Pe parcursul cercetarilor, femeia a fost internata la sectia de psihiatrie a Spitalului de Urgenta Judetean Vaslui, in urma expertizei de specialitate stabilindu-se ca a avut discernamant in momentul comiterii faptei. Anchetatorii au intrat si ei pe fir si asa au aflat ca, de fapt, femeia a nascut acasa, fara asistenta medicala, iar bebelusul s-a nascut in viata.

Ana Maria Surliac a declarat anchetatorilor ca a recurs la acest gest in speranta ca il va readuce acasa pe sotul ei care a parasit-o, tocmai, pentru ca o suspecta ca bebelusul nu era al lui.

Sentinta pronuntata de Judecatoria Vaslui nu este definitiva, atat femeia a, cat si procurorii avand posibilitatea sa o conteste. Aceasta este cea mai blanda sentinta pronuntata de instantele vasluiene intr-un dosar de pruncucidere. Anul acesta, o alta tanara, dintr-o localitate din apropiere de municipiul Husi, a fost condamnata la doi ani de inchisoare cu executare dupa ce si-a ucis bebelusul dupa nastere. Condamnarea a fost pronuntata de Curtea de Apel Iasi, dupa ce, initial, Tribunalul Vaslui a dispus ca pedeapsa sa fie cu suspendare. O tanara mama, din Barlad, si-a macelarit bebelusul abia nascut: l-a calcat in picioare si l-a spintecat cu o tiglaCruzime fara margini: o femeie din Vaslui si-a incendiat copilul nou-nascut, dupa care l-a aruncat in WC-ul din curte Cazul mamei criminale din Va... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro