Un alt tanar sustine ca a fost agresat sexual de Cristian Pomohaci pe mosia preotului: "Am fost violat cu perversiuni la 13 ani"

Un alt tanar sustine ca a fost agresat sexual de Cristian Pomohaci pe mosia preotului:

O alta inregistrare audio in care Cristian Pomohaci - preot caterisit pe 28 iulie - este acuzat ca a agresat sexual un minor cand avea 13 ani si ca abuzul a continuat vreme de doi ani a fost data publicitatii. Cristian Bota: Mi-am dat seama pentru ca, intr-o zi, cand era foarte cald, mi-am dat seama in sensul in care eram intr-un pantalon scurt si aveam chiloti pe mine si parintele mi-a zis: A doua zi mi-i pun fara chiloti si ceilalti baieti aveau toti numai sortul, fara chiloti, si, dintr-o data, imi zice, inainte sa urcam in Aro, ca avea un Aro acolo care avea o remorca, ca nu aveam toti locuri de urcat inauntru si faceam munci pe camp, una, alta, si, dintr-o data, imi zice: Liviu Alexa: Pe Cristi, "micutul"?

acum 73 luni (4 Sep 2017)

O alta inregistrare audio in care Cristian Pomohaci - preot caterisit pe 28 iulie - este acuzat ca a agresat sexual un minor cand avea 13 ani si ca abuzul a continuat vreme de doi ani a fost data publicitatii.

Cristian Bota este un tanar de 28 de ani care locuieste in Franta si a marturisit pentru ziardecluj.ro ca a fost violat cand avea 13 de ani de fostul preot Cristian Pomohaci, pe mosia acestuia de la Mosuni. Spune ca si-a facut curaj sa vorbeasca si sa-si dea numele dupa ce vara trecuta un alt tanar - Flaviu din Germania - a dat publicitatii o inregistrare in care Pomohaci ii cere sa-i "arate ciocanul".

Cristian avea 13 ani cand a ajuns sa lucreze in gospodaria lui Pomohaci din Mosuni, judetul Mures. Sora lui muncea in gospodaria fostului preot si l-a luat si pe el ca sa castige un ban. Cristian Bota povesteste ca acolo erau foarte multi copii care hraneau animalele si aveau grija de gospodarie, iar in schimb primeau mancare, haine si bani.

Fragmente din discutia inregistrata cu Cristian Bota:

"Liviu Alexa: Copiii intrau acolo, da? Se facea, in mare, eram la masa, mancam sau ceva de genul, cand mergea toata lumea la somn, el pleca singur, apoi, cateodata, matusa care a murit trecea si ea seara pe la dansul sa discute sau, ce stiu eu, una, alta, si, cand se intorcea inapoi, zicea: Nu zicea special: Sau, daca nu era asa, zicea, intre timp, cand pleca, zicea in soapta sau asa incet:

Liviu Alexa: Si copiii aceia ieseau dimineata din dormitor, da?

Liviu Alexa: Dumneavoastra v-ati intrebat sau ati aflat inainte de asta ce faceau copiii acolo, v-ati dat seama?

Cristian Bota: Mi-am dat seama pentru ca, intr-o zi, cand era foarte cald, mi-am dat seama in sensul in care eram intr-un pantalon scurt si aveam chiloti pe mine si parintele mi-a zis: A doua zi mi-i pun fara chiloti si ceilalti baieti aveau toti num... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro