Un alt lider M10 paraseste partidul din cauza lui Macovei: Este responsabila direct de un act nedemocratic

Un alt lider M10 paraseste partidul din cauza lui Macovei: Este responsabila direct de un act nedemocratic

Concluzia la care am ajuns a fost ca partidul trebuie sa se alature celorlalte partide si miscari politice aparute in ultimul an si sa mearga impreuna intr-o formula unita la alegerile parlamentare din toamna. "Dupa rezultatele slabe pe care partidul le-a avut in alegerile locale si in fata evidentei ca oamenii de calitate parasesc acest partid dezamagiti si nu se mai intorc ati hotarat sa va retrageti din functia de presedinte.

acum 35 luni (26 Jun 2016)

"Saptamana trecuta mi-am depus candidatura pentru functia de presedinte al partidului M10. In spiritul democratic in care am infiintat acest partid membrii in totalitatea lor ar fi trebuit sa aiba posibilitatea sa accepte sau sa respinga aceasta propunere. Din pacate Comisia Nationala de Integritate si Arbitraj, comisie suprema in M10 si al carui rol l-am gandit impreuna, si-a depasit cu mult atributiile si mi-a respins candidatura. Imi inaintez demisia din calitatea de membru al Partidului M10.Va scriu astazi pentru a-mi exprima surprinderea si revolta fata de recenta tradare a idealurilor partidului, idealuri proclamate dar niciodata aplicate.

Marinescu si-a depus candidatura la presedintia partidului si a propus unificarea M10 cu celelalte partide politice noi. "Am stat si m-am gandit mult care ar fi calea cea mai buna de urmat. Concluzia la care am ajuns a fost ca partidul trebuie sa se alature celorlalte partide si miscari politice aparute in ultimul an si sa mearga impreuna intr-o formula unita la alegerile parlamentare din toamna. Partidele la care ma gandesc sunt cele mai au performat in alegerile locale: Uniunea Salvati Bucurestiul (viitoarea Uniune Salvati Romania), Pentru Iasi si Partidul Oamenilor Liberi din Targul Mures. Nu am uitat apelul dvs la unirea tuturor fortelor politice noi din 3 februarie 2015 dar consider ca ati sabotat intentionat o astfel de coagulare politica prin actiunile si pozitionarile dvs, atat intern cat si extern.", a mai scris fostul lider M10. Faceti aceleasi greseli pe care si alti mici dictatori de partide noi le-au facut la vremea lor. Nu puteti sa va luati mana de pe decizia finala in partid si, intervenind brutal, il omorati. Am incercat cu cele mai bune intentii sa construim ceva care sa schimbe tara in bine si nu am reusit", a mai aratat fostul lider M10.

Marinescu a apreciat insa decizia Monicai Macovei de a renunta la preseidntia partidului ca urmare a rezultatelo... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro