Un adolescent de 15 ani, gasit mort in camera lui, intr-o tabara din judetul Caras-Severin

Un adolescent de 15 ani, gasit mort in camera lui, intr-o tabara din judetul Caras-Severin

In noaptea de sambata spre duminica, adolescentul isi sarbatorise ziua de nastere in tabara Crivaia din judetul Caras Severin, unde se afla de cateva zile. Grupul de elevi din care facea parte si baiatul decedat se afla de sase zile la Crivaia, langa statiunea de langa lacul Valiug din judetul Caras-Severin, si urma ca duminica sa plece spre casa.

acum 107 luni (30 Aug 2015)

In noaptea de sambata spre duminica, adolescentul isi sarbatorise ziua de nastere in tabara Crivaia din judetul Caras Severin, unde se afla de cateva zile. Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, baiatul de 15 ani a fost identificat ca provenind din orasul Corabia, judetul Olt, iar parintii acestuia au fost anuntati duminica dimineata despre tragedie, ei fiind in drum spre tabara respectiva, transmite Mediafax.

Medicii spun ca, la o prima vedere, baiatul ar fi decedat, cel mai probabil, in urma unei asfixieri mecanice, insa legistii vor fi cei care vor stabili cu exactitate cauza decesului. La fata locului a ajuns un echipaj de ambulanta in urma apelului telefonic la numarul unic "112", insa medicii nu au mai putut face nimic decat sa constate decesul.

Tragedia s-a petrecut dupa ce adolescentul isi serbase, in noaptea de sambata spre duminica, ziua de nastere. Grupul de elevi din care facea parte si baiatul decedat se afla de sase zile la Crivaia, langa statiunea de langa lacul Valiug din judetul Caras-Severin, si urma ca duminica sa plece spre casa.

Mai puteti citi ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro