Un adolescent a lovit un elev de liceu cu un briceag pentru ca ar fi ras de prietena lui

Un adolescent a lovit un elev de liceu cu un briceag pentru ca ar fi ras de prietena lui

Remus-Marian Petcu a fost trimis in judecata zilele trecute de procurori pentru tulburarea ordinii si linistii publice si portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase, nu si pentru vatamare corporala, deoarece victima si-a retras plangerea penala depusa initial impotriva agresorului.

acum 19 luni (22 Nov 2017)

Incidentul violent a avut loc pe 2 martie 2017 si s-a consumat in zona centrala a parcului Monument din Braila.

Remus-Marian Petcu ( 18 ani) a decis ca nu poate lasa nepedepsita fapta si dupa un schimb de replici cu tinerii, toti elevi, a scos un briceag si l-a lovit pe unul dintre ei in umarul stang. Victima a avut ghinion pentru ca s-a impiedicat de banca pe care statea si a cazut la pamant, in timp ce prietenii sai au reusit sa fuga. Acestia s-au dat cu totii in spate, fugind catre spatiul verde din spatele bancii, mai putin B.G., care s-a impiedicat de banca pe care se afla, cazand la pamant. Alertati de cele intamplate, intre cele doua grupuri de tineri a intervenit un echipaj al Politiei Locale Braila, format din C.V.

Adolescentul violent a fugit, dar a fost prins rapid de oamenii legii, insa briceagul pe care acesta l-a folosit in altercatie nu a mai fost gasit. Remus-Marian Petcu a fost trimis in judecata zilele trecute de procurori pentru tulburarea ordinii si linistii publice si portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase, nu si pentru vatamare corporala, deoarece victima si-a retras plangerea penala depusa initial impotriva agresorului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro