Un actor renumit va sustine un curs de cinematografie la Universitatea din Texas

Actorul Matthew McConaughey va susține un curs de cinematografie la Moody College of Communication din cadrul Universităţii Texas din Austin, alături de regizorul seriei "Hunger Games/Jocurile Foamei", Gary Ross, informează UPI.com, citat de Agerpres.

acum 65 luni (1 Jul 2016)

Actorul Matthew McConaughey va susține un curs de cinematografie la Moody College of Communication din cadrul Universităţii Texas din Austin, alături de regizorul seriei "Hunger Games/Jocurile Foamei", Gary Ross, informează UPI.com, citat de Agerpres. Astfel,30 de pasionați de cinematografie pot participa, fără taxe de inscriere sau alte condiții prealabile.

Cursul oferă studenţilor posibilitatea să vadă detalii din spatele platourilor de filmare ale filmului "Free State of Jones'' despre Războiul Civil american, care este regizat de Gary Ross şi il are pe McConaughey in rolul principal.

"Free State of Jones'' rulează acum in cinematografele din SUA şi spune povestea unui fermier din Mississippi, din timpul Războiului Civil, care alături de caţiva sclavi fugari porneşte o rebeliune inspre sud.

Matthew McConaughey a devenit cunoscut in 1993, după rolul din comedia "Marea ameţeală/ Dazed and Confused", construindu-şi ulterior o carieră strălucitoare la Hollywood, cu filmele "Eu cu cine mă mărit?/ The Wedding Planner", "Cum să scapi de un tip in 10 zile/ How To Lose A Guy In 10 Days", "Sahara" şi "Aurul nebunilor/ Fool's Gold". In ultimii ani, actorul american s-a remarcat in filmele "Băiatul cu ziarele/ The Paperboy" şi "Mike meseriaşu'/ Magic Mike", iar printre cele mai recente roluri ale sale se numără cele din "Dallas Buyers Club", de Jean-Marc Vallée, care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, "Lupul de pe Wall Street" și "Interstellar: Călătorind prin Univers". ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro