Un actor din "GAME OF THRONES" vine la BUCURESTI

Un actor din

Acest lucru s-a potrivit foarte bine in creionarea lui Barristan, intrucat este unul dintre cele mai varstnice personaje care au lucrat direct la curtea regala si cunoaste foarte bine parcursul celorlalte personaje, precum si evenimentele politice care au avut loc de-a lungul timpului.

acum 102 luni (10 Oct 2014)

De atunci, el a jucat in numeroase filme si productii TV, printre care se numara "Crimele din Belfast/ The Fall", "Hornblower", "Dinastia Tudorilor/ The Tudors" si "Ripper Street". Martin care stau la baza serialului si este un foarte bun cunoscator al intregului univers din Westeros. Acest lucru s-a potrivit foarte bine in creionarea lui Barristan, intrucat este unul dintre cele mai varstnice personaje care au lucrat direct la curtea regala si cunoaste foarte bine parcursul celorlalte personaje, precum si evenimentele politice care au avut loc de-a lungul timpului.

Ian McElhinney se alatura astfel lui Miltos Yerolemou, cunoscut pentru rolul lui Syrio Forel, profesorul care a invatat-o pe Arya Stark sa manuiasca sabia, precum si artistilor grafici Alessandro Vitti, Guillermo Ortego si Noah Bradley. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro