Un actor CELEBRU divorteaza amiabil. Sotia obtine sapte milioane de dolari

Johnny Depp și Amber Heard au ajuns la un acord amiabil pentru finalizarea unuia dintre cele mai ostile divorțuri văzute vreodată la Hollywood, informează AFP citată de Agerpres. Actrița a depus o cerere de divorț in 23 mai și după cinci zile o solicitare pentru ca Johnny Depp să nu se apropie de ea, afirmand că soțul i-a aruncat un telefon mobil in față.

acum 69 luni (17 Aug 2016)

Johnny Depp și Amber Heard au ajuns la un acord amiabil pentru finalizarea unuia dintre cele mai ostile divorțuri văzute vreodată la Hollywood, informează AFP citată de Agerpres.

Cei doi actori au difuzat de altfel un comunicat in care afirmă că relația lor a fost "foarte pasională și uneori explozivă, dar intotdeauna plină de dragoste".

"Amber ii dorește lui Johnny tot ce este mai bun in viitor" și va dona toți banii obținuți din divorț unei organizații caritabile", incheie comunicatul, fără să precizeze in ce constă acordul financiar și organizația despre care este vorba.

Potrivit site-ului TMZ, acordul amiabil cuprinde primirea de către actriță a 7 milioane de dolari in schimbul retragerii plangerii sale pentru violențe conjugale.

Actrița a depus o cerere de divorț in 23 mai și după cinci zile o solicitare pentru ca Johnny Depp să nu se apropie de ea, afirmand că soțul i-a aruncat un telefon mobil in față.

Cei doi s-au cunoscut la filmările pentru "Rhum Express", in 2012, cand Depp era incă cu actrița și cantăreața franceză Vanessa Paradis, mama copiilor săi Lily-Rose și Jack. Actorul preferat de Tim Burton, care are o colaborare prolifică și cu Jim Jarmush, s-a căsătorit in februarie 2015 cu Amber Heard, care a putut fi văzută recent in "Magic Mike XXL" și "The Danish Girl", incheie AFP. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro