Un actor care a jucat cu Tom Cruise in "Risky Business" povesteste cum vedeta jongla intre "studierea Bibliei si sexul oral"

Un actor care a jucat cu Tom Cruise in

Armstrong, care joaca rolul prietenul de poker al personajului interpretat de Tom Cruise, Miles Dalby, a scris despre experienta sa de a lucra cu acesta in timp ce filmau comedia in vara anului 1982, potrivit Huffington Post.

acum 40 luni (24 Jun 2017)

Armstrong, care joaca rolul prietenul de poker al personajului interpretat de Tom Cruise, Miles Dalby, a scris despre experienta sa de a lucra cu acesta in timp ce filmau comedia in vara anului 1982, potrivit Huffington Post. In ciuda reputatiei sale de tip rigid, pasionat de religie si, per total, un individ vertical pe platou de filmare, se pare ca Tom Cruise, care pe atunci avea 21 de ani, desfasura activitati "extrascolare" cu mai multe tinere domnisoare. Dupa spusele lui Curtis Armstrong (foto), intr-o noapte, Cruise a refuzat sa iasa la baut cu el si cu alti colegi, spunand ca se pregateste pentru a doua zi si ca studiaza biblia. Armstrong spuen ca obisnuia sa-l considere pe Cruise un crestin renascut, asta pana cand a descoperit facea, de fapt, Cruise in timpul noptilor in care ramanea singur. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro