Un actor a fost impuscat mortal in Australia in timpul filmarilor pentru un videoclip

Actorul, care avea in jur de 20 de ani, a suferit o rana mortala in zona pieptului, in interiorul barului Brooklyn Standard din centrul orasului Brisbane, a precizat Politia din statul australian Queensland. Un purtator de cuvant al producatorilor peliculei a declarat pentru presa australiana ca incidentul de luni nu are nicio legatura cu acel film.

acum 72 luni (23 Jan 2017)

Actorul, care avea in jur de 20 de ani, a suferit o rana mortala in zona pieptului, in interiorul barului Brooklyn Standard din centrul orasului Brisbane, a precizat Politia din statul australian Queensland.

Mai multe focuri de arma au fost trase in timpul filmarilor, luni, in jurul orei locale 14.00 (04.00 GMT), a precizat inspectorul de politie Tom Armitt.

Videoclipul era turnat pentru una dintre piesele grupului hip-hop Bliss n Eso, ai carui membri sunt originari din Sydney.

Managerii trupei au dat publicitatii un comunicat de presa in care au confirmat decesul tanarului actor.

"Echipa de productie a videoclipului colaboreaza la aceasta ora cu Politia, pe care o ajuta in ancheta. pic.twitter.com/3a6Z8uiTDM -- BLISS N ESO (@blissneso) January 23, 2017

Inspectorul Tom Armitt a confirmat ca Politia a demarat o ancheta.

Potrivit spuselor sale, membrii echipei de filmare au aplicat victimei manevre de resuscitare, insa actorul a murit in urma ranilor suferite.

Tom Armitt nu a precizat daca arma de foc era incarcata cu gloante reale sau cu gloante oarbe. De asemenea, politistii nu stiu deocamdata cate focuri de arma au fost trase.

Australian Associated Press citeaza un martor oculare care a spus ca a auzit o serie de impuscaturi puternice.

"Cred ca au fost trei impuscaturi apoi, dupa cinci minute, au venit politistii", a spus el.

Blake Shaw a dezvaluit ca a privit printr-o gaura din podea si a vazut mai multe bancnote aruncate in jurul barului cu bauturi si pieptul unui barbat acoperit cu sange.

Brooklyn Standard a fost inchiriat pentru acele filmari in afara programului de functionare a barului.

O scena din continuarea filmului "Pacific Rim", in care joaca actorul britanic John Boyega, a fost filmata in aceeasi zona ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro