Umor elvetian: gluma lui Roger Federer dupa ce a devenit cel mai varstnic lider ATP

Umor elvetian: gluma lui Roger Federer dupa ce a devenit cel mai varstnic lider ATP

Indiferent de rezultatul partidei de azi (DigiSport 4, ora 16.30), elvetianul va fi, incepand de luni, cel mai varstnic ldier ATP, la la 36 de ani, sase luni si 11 zile, depasind recordul detinut de americanul Andre Agassi, de pe vremea cand era pregatit de actualul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill.

acum 72 luni (18 Feb 2018)

Indiferent de rezultatul partidei de azi (DigiSport 4, ora 16.30), elvetianul va fi, incepand de luni, cel mai varstnic ldier ATP, la la 36 de ani, sase luni si 11 zile, depasind recordul detinut de americanul Andre Agassi, de pe vremea cand era pregatit de actualul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill. Agassi avea atunci 33 de ani si patru luni, in 2003. Cred ca cineva mi-a spus asta deja, dar eu aud mai greu", a glumit Federer pe twitter.

Federer si-a asigurat revenirea pe prima pozitie a ierarhiei jucatorilor profesionisti dupa ce l-a invins, vineri, in sferturi, la turneul de 500 de puncte de la Rotterdam, pe olandezul Robin Haase, cu 4-6, 6-1, 6-1, intr-o ora si 19 minute. Desi evolua cu un favorit al gazdelor, Federer a fost ovationat de cei peste 15.000 de spectatori din arena Ahoy. Elvetianul a jucat aseara, dupa inchiderea editiei, contra bulgarului Grigor Dimitrov, in finala turneului de la Rotterdam. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro