Umilinta pentru Simona Halep! A fost invinsa la scor de maidan de Laura Siegemund, locul 71 WTA. Ce urmeaza

Umilinta pentru Simona Halep! A fost invinsa la scor de maidan de Laura Siegemund, locul 71 WTA. Ce urmeaza

Joi, toate cele patru romance care au jucat la Stuttgart (Simona Halep si Monica Niculescu) si la Istanbul (Andreea Mitu si Sorana Cirstea) au fost invinse.

acum 83 luni (21 Apr 2016)

Halep a acuzat probleme la glezna stanga, sambata, in meciul cu Andrea Petkovic din Fed Cup.

In aceste conditi, sportiva din Constanta a fost surclasata de Siegemund, o jucatoare care acum, la 28 de ani, trece prin cea mai buna perioada a carierei. Fara mobilitate, fara precizie, Halep nu a reusit mai nimic in fata unei adversare care a fost agresiva de la prima minge si care s-a impus intr-o ora si 10 minute.

La editia trecuta, Halep a atins faza semifinalelor la Porsche Tennis Grand Prix. Pana la finalul turneului german, si Roberta Vinci o poate depasi, ceea cea ar insemna ca in ierarhia de luni, jucatoarea romana va fi pe locul 8, dupa ce a inceput anul pe locul 2 mondial, a relatat news.ro.

Urmatorul turneu la care va participa Halep este cel Mandatory de la Madrid, programat intre 30 aprilie si 7 mai. Joi, toate cele patru romance care au jucat la Stuttgart (Simona Halep si Monica Niculescu) si la Istanbul (Andreea Mitu si Sorana Cirstea) au fost invinse. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro