Umbra lui Vintu la GRIVCO

Umbra lui Vintu la GRIVCO

Nu este doar un remake jenibil dupa celebrul "ati fost la Vintu", dar mai este si prost argumentat, ba chiar si insultator fix la adresa patronului jurnalistilor Intact, cei mai insistenti in promovarea acestei asa-zise dezvaluiri. Amintiti-va de "solutia imorala", negocierea de care s-a plans Basescu ca ar fost fortat s-o poarte cu PUR-ul lui Voiculescu pentru ca alianta DA, dintre PNL si PD, sa poata intra la guvernare. Testimonial cu teasta pe butuc Interesant este faptul ca cel care a "probat", doar prin vorbe deocamdata, prezenta lui Klaus Iohannis la GRIVCO este un domn care, din cate se intelege din propriile-i declaratii, avea in sediul firmelor lui Voiculescu rolul de portar.

acum 76 luni (7 Sep 2014)

>

Sincer, chiar n-o-nteleg pe asta cu a fost sau n-a fost Klaus Iohannis la GRIVCO. Nu este doar un remake jenibil dupa celebrul "ati fost la Vintu", dar mai este si prost argumentat, ba chiar si insultator fix la adresa patronului jurnalistilor Intact, cei mai insistenti in promovarea acestei asa-zise dezvaluiri.

Nici nu are rost sa discutam despre credibilitatea acuzatiilor "slujitorilor" (in sens ceremonial, evident, ai ctitoriei mediatice) de la Antene. Am aratat aici cat de valabile pot fi demonstratiile la poarta noua sau veche din cartierul Primaverii... Amintiti-va de "solutia imorala", negocierea de care s-a plans Basescu ca ar fost fortat s-o poarte cu PUR-ul lui Voiculescu pentru ca alianta DA, dintre PNL si PD, sa poata intra la guvernare.

Sa vii acum cu aceeasi placa obosita, frecata insistent de "fanul Ice Cube" si in 2009, pare a fi cel putin o gaselnita neinspirata. Si dovedeste ca, asa cum Ponta sustine coabitarea cu "institutia presedintelui", jurnalistii celui mai puternic (cel putin mediatic) aliat al premierului pot coabita chiar cu ideile persoanei fizice Basescu. Testimonial cu teasta pe butuc

Interesant este faptul ca cel care a "probat", doar prin vorbe deocamdata, prezenta lui Klaus Iohannis la GRIVCO este un domn care, din cate se intelege din propriile-i declaratii, avea in sediul firmelor lui Voiculescu rolul de portar. Sa presupunem ca nici nu avea cum, fiind deocamdata limitat la... Dar nu a confirmat aceasta vizita nici Daniela Popa, presedintele PC (aleasa cu 570 de voturi pentru si 642 impotriva!) din 2009.

In schimb, se trezeste din reveria amintirilor domnul Ioan-Codrut Seres care la acea vreme tocmai ce fusese trimis in judecata de catre procurorii DNA pentru "activitati ilicite cu caracter penal". Asa cum va avea si peste cateva zile (11 sptembrie) cand, ce sa vezi!, se reiau dezbaterile in dosarul aflat pe rolul ICCJ si privind privatizarilor strategice la care a luat part... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro