Uma Thurman rupe tacerea: violata la 16 ani, hartuita sexual de Weinstein si obligata de Tarantino sa faca lucruri care i-au pus viata in pericol

Uma Thurman rupe tacerea: violata la 16 ani, hartuita sexual de Weinstein si obligata de Tarantino sa faca lucruri care i-au pus viata in pericol

Dupa ce in toamna anului trecut a sugerat ca se numara printre victimele producatorului de film Harvey Weinstein, acuzat de peste 100 de femei de hartuire sexuala si viol, Uma Thurman a pus capat tacerii si a vorbit deschis despre propriile experiente traumatizante de la Hollywood. Un reprezentant al lui Harvey Weinstein a precizat ca incidentul din hotelul parizian a fost "un flirt nevinovat" si ca, intr-adevar, i-a facut avansuri in Londra, dar sustine ca nu au fost de natura violenta. "Nu ca ar mai conta acum, avand in vedere ca gatul si genunchii mei sunt distrusi permanent", a punctat Uma Thurman, care a subliniat ca filmarile pentru "Kill Bill" au fost "dezumanizante pana aproape de moarte". Cand am ajuns acasa, imi amintesc ca am stat in fata oglinzii si m-am uitat la mainile mele, fiind incredibil de nervoasa ca nu sunt pline de sange si de vanatai", a povestit actrita.

acum 29 luni (4 Feb 2018)

Dupa ce in toamna anului trecut a sugerat ca se numara printre victimele producatorului de film Harvey Weinstein, acuzat de peste 100 de femei de hartuire sexuala si viol, Uma Thurman a pus capat tacerii si a vorbit deschis despre propriile experiente traumatizante de la Hollywood.

Intr-un interviu pentru "The New York Times", publicatia care a scos la iveala abuzurile lui Weinstein, Thurman a detaliat cateva dintre numeroasele momente in care producatorul de film a atacat-o si a incercat sa o forteze sa intretina relatii sexuale. Este posibil ca aceste lucruri sa ma fi determinat sa ignor semnalele de avertizare", a declarat actrita, precizand ca primele avansuri sexuale au avut loc intr-un hotel din Paris. I-am spus ca e ridicol si l-am intrebat ce face.

Actrita sustine ca ulterior au avut loc mai multe atacuri din partea producatorului, insa cea mai agresiva intalnire a avut loc la Hotelul Savoy din Londra, candva intre anii 1994 si 2002.

"A fost ca si cum as fi avut un liliac in cap. Dar, de fapt, nu si-a folosit toata forta, pentru ca ma putea dovedi. In acele momente esti ca un animal care se zbate, ca o soparla.

A doua zi, actrita sustine ca a primit din partea lui Weinstein un buchet imens de trandafiri galbeni si un biletel pe care scria: "Ai instincte grozave."

Un reprezentant al lui Harvey Weinstein a precizat ca incidentul din hotelul parizian a fost "un flirt nevinovat" si ca, intr-adevar, i-a facut avansuri in Londra, dar sustine ca nu au fost de natura violenta. Totodata, producatorul ameninta ca o va da in judecata pe Thurman pentru ca "a denaturat adevarul".

Uma Thurman, impreuna cu regizorul Quentin Tarantino si producatorul Harvey Weinstein, in 2004, la premiera "Kill Bill Vol. 2" FOTO Guliver/Getty Images

Chiar daca a acceptat sa lucreze in continuare pentru compania Miramax, detin... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro