Uma Thurman, polemica generata de chipul sau de nerecunoscut: "A suferit o transformare exagerata"

Uma Thurman, cunoscuta pentru rolul din "Pulp Fiction", a atras atentia jurnalistilor la evenimentul de prezentare a noului serial in care joaca ("The Slap"), dupa ce fata acesteia parea schimbata, zambetul stramt fiind semnul unor operatii estetice, scrie "The Independent". Renee Zellweger a declarat ca orice polemica legata de chipul ei este "idioata", afirmand ca a ales sa vorbeasca despre acest lucru doar pentru ca "se pare ca exista anumiti oameni care incearca sa gaseasca un adevar mai putin glorios, dar care, de fapt, nu exista".

acum 69 luni (11 Feb 2015)

Uma Thurman, cunoscuta pentru rolul din "Pulp Fiction", a atras atentia jurnalistilor la evenimentul de prezentare a noului serial in care joaca ("The Slap"), dupa ce fata acesteia parea schimbata, zambetul stramt fiind semnul unor operatii estetice, scrie "The Independent". Uma Thurman "a intors toate capetele, dar pentru motive gresite" sau "aspectul actritei era extrem de diferit de cel normal.

Semnele unei operatii estetice

Expertii contactati de "Daily Mail" au afirmat la unison ca aspectul chipului actritei are semne evidente ale unor operatii estetice efectuate de curand. Pare ca a trecut printr-o blefaroplastie, adica indepartarea saculetilor de sub ochi. Nu poarta nicio urma de dermatograf sau de rimel, probabil pentru a evita infectia de la noua operatie. De asemenea, fruntea ei este proeminenta si destul de alungita, stralucitoare si cu pielea intinsa, semne clasice ale utilizarii regulate ale Botox-ului", a declarat Mark Norfolk, director la Transform Cosmetic Surgery. pic.twitter.com/Td9LPd6BiC -- Pedro Vera (@pedroveraOyP) February 10, 2015

Renee Zellweger, criticata din acelasi motiv

Anul trecut, Renee Zellweger (45 de ani) a aparut complet schimbata la un eveniment dedicat femeilor din cinematografie, dar a starnit controverse dupa ce nenumarate comentarii au aparut pe internet subliind chipul total diferit al acesteia. Renee Zellweger a declarat ca orice polemica legata de chipul ei este "idioata", afirmand ca a ales sa vorbeasca despre acest lucru doar pentru ca "se pare ca exista anumiti oameni care incearca sa gaseasca un adevar mai putin glorios, dar care, de fapt, nu exista".

Actrita-fetis a regizorului Quentin Tarantino, Uma Thurman a avut roluri memorabile in "Pulp Fiction", pentru care a fost nominalizata la premiul Oscar, si in seria "Kill Bill". Printre filmele de referinta in care a jucat se numara "Legaturi primejdioas... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro