Uma Thurman, dupa ce a fost criticata ca a apelat la operatii estetice: cum explica actrita "chipul de nerecunoscut"

Uma Thurman, dupa ce a fost criticata ca a apelat la operatii estetice: cum explica actrita

Prezenta in emisiunea "Today Show", actrita a marturisit ca, de fapt, si-a schimbat rutina de infrumusetare, recunoscand totusi ca aparitia de pe covorul rosu a fost putin ciudata. Renee Zellweger a declarat ca orice polemica legata de chipul ei este "idioata", afirmand ca a ales sa vorbeasca despre acest lucru doar pentru ca "se pare ca exista anumiti oameni care incearca sa gaseasca un adevar mai putin glorios, dar care, de fapt, nu exista".

acum 71 luni (15 Feb 2015)

Uma Thurman a fost tinta unor remarci rautacioase dupa ce a aparut la premiera noului serial in care joaca, "The Slap", total schimbata, atat jurnalistii, cat si fanii afirmand ca artista a recurs la operatii estetice. Prezenta in emisiunea "Today Show", actrita a marturisit ca, de fapt, si-a schimbat rutina de infrumusetare, recunoscand totusi ca aparitia de pe covorul rosu a fost putin ciudata. Fac asta de ani si ani, oamenii spun lucruri frumoase, dar si lucruri urate. De asemenea, make-up artistul actritei, Troy Surratt, a dezvaluit ca pentru evenimentul de saptamana trecuta nu a folosit rimel sau dermatograf, punandu-i in valoare fruntea si buzele. Pe de alta parte, o serie de experti au afirmat la unison ca fata actritei are semne evidente ale unor operatii estetice efectuate recent. Pare ca a trecut printr-o blefaroplastie, adica indepartarea saculetilor de sub ochi. Nu poarta nicio urma de dermatograf sau de rimel, probabil pentru a evita infectia de la noua operatie. De asemenea, fruntea ei este proeminenta si destul de alungita, stralucitoare si cu pielea intinsa, semne clasice ale utilizarii regulate ale Botox-ului", a declarat Mark Norfolk, director la Transform Cosmetic Surgery.

Actrita Uma Thurman, la editia din 2014 a Festivalului Cannes FOTO Getty Images

De acelasi tratament ostil a avut parte si actrita Renee Zellweger (45 de ani), care a aparut complet schimbata la un eveniment dedicat femeilor din cinematografie, dar a starnit controverse dupa ce nenumarate comentarii au atras atentia asupra chipului total diferit al acesteia. Renee Zellweger a declarat ca orice polemica legata de chipul ei este "idioata", afirmand ca a ales sa vorbeasca despre acest lucru doar pentru ca "se pare ca exista anumiti oameni care incearca sa gaseasca un adevar mai putin glorios, dar care, de fapt, nu exista". Printre filmele de referinta in care a jucat se numara "Legaturi primejdioase", de Stephen Frears, si "Producatorii", de Mel B... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro