Ultimul concert al unui cunoscut basist din Romania. A murit pe drumul de intoarcere de la Street Food Oradea

Ultimul concert al unui cunoscut basist din Romania. A murit pe drumul de intoarcere de la Street Food Oradea

Politistii care s-au prezentat la fata locului nu au gasit urme de franare si au observat ca, dupa accident, camionul s-a oprit la o distanta mare de locul impactului.

acum 55 luni (22 May 2017)

Soferul unei camionete ar fi adormit la volan, iar autovehiculul a iesit de pe sosea, l-a accidentat mortal pe basist si l-a ranit pe un coleg de-al lui. Corpul lui Szanto Lorand a fost proiectat in albia unui rau, la aproximativ 20 de metri de locul impactului", arata ziarulclujean.ro.

Primele concluzii arata ca soferul vinovat de decesul tanarului, este un barbat de 46 de ani din judetul Gorj, care ar fi adormit la volan. Politistii care s-au prezentat la fata locului nu au gasit urme de franare si au observat ca, dupa accident, camionul s-a oprit la o distanta mare de locul impactului.

Medicii de la ambulanta, care l-au gasit pe Szanto Lorand in rau, nu au mai putut face nimic pentru el. Soferul vinovat de accident a fost dus la audieri, la fel si membrii trupei care au scapat cu viata sau fara rani din accident. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro