Ultimele aplauze pentru Mircea Albulescu

Ultimele aplauze pentru Mircea Albulescu

FOTO: Mircea Albulescu a fost "un monument de cultura", dupa cum apreciau colegii sai Inmormantarea a fost programata pentru ora 14.00, dar cei care au simtit nevoia sa il mai vada o data pe marele actor, sa-i aduca o floare, sa aprinda o lumanare la capataiul sau sau sa se roage, au venit cu mult inainte de ultimul adio.

acum 80 luni (11 Apr 2016)

Multi oameni au fost ieri la cimitirul Reinvierea din Bucuresti, pentru a fi alaturi de familia si de colegii actorului Mircea Albulescu.

Trei salve de arma au anuntat ca trecerea pe pamant a marelui actor Mircea Albulescu a ajuns la final. Se va odihni, pentru vesnicie, in aceeasi groapa in care odihnesc si osemintele sotiei sale, pe care a iubit-o atat de mult.

FOTO: Sambata, actorul Mircea Albulescu a fost, pentru ultima data, aproape de scena, la Teatrul National

Dar un om mare nu moare atunci cand este pus in pamant, ci doar atunci cand va muri si ultimul om care l-a cunoscut, l-a iubit, l-a admirat, dupa cum s-a spus, ieri, in timpul slujbei.

FOTO: Mircea Albulescu a fost "un monument de cultura", dupa cum apreciau colegii sai

Inmormantarea a fost programata pentru ora 14.00, dar cei care au simtit nevoia sa il mai vada o data pe marele actor, sa-i aduca o floare, sa aprinda o lumanare la capataiul sau sau sa se roage, au venit cu mult inainte de ultimul adio.

+La implinirea a 25 de ani, fiul Manuelei Harabor si al lui Dan Chisu a iesit ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro