Ultima petrecere la Cotroceni. Presedintele Traian Basescu implineste 63 de ani

In 2013, seful statului a sarbatorit implinirea a 62 de ani la vila de protocol, fiind prima aniversare in calitate de bunic, alaturi de familie si de nepotica sa, Sofia Anais, atunci in varsta de cateva luni. Presedintele a postat, atunci, pe pagina de Facebook "Alaturi de presedintele nostru" fotografii in care se afla la vila de protocol, alaturi de familie si tinand-o in brate pe nepotica sa, cu ginerele sau, Bogdan Ionescu si cu fiica sa cea mica, Elena.

acum 97 luni (4 Nov 2014)

Traian Basescu implineste marti 63 de ani, fiind ultima zi de nastere pe care presedintele o petrece la Palatul Cotroceni.

Presedintele Traian Basescu a postat, marti, o fotografie pe pagina de Facebook, in care apare alaturi de sotia sa si de nepotica Sofia Anais, langa un tort care reprezinta nava Biruinta, decorat cu personajele animate Popeye Marinarul si Olive.

Pe tortul care apare in fotografia postata pe pagina de Facebook a presedintelui Traian Basescu este scris si mesajul "La multi ani, bunicule!". Pe nava se afla Popeye Marinarul, cu o conserva de spanac in mana, iar in apa celalalt personaj din celebrul film de animatie, Olive, care intruchipeaza o sirena.

De-a lungul timpului, presedintele si-a sarbatorit ziua de nastere nu numai in familie, ci si alaturi de partenerii politici de la vremea respectiva.

In 2013, seful statului a sarbatorit implinirea a 62 de ani la vila de protocol, fiind prima aniversare in calitate de bunic, alaturi de familie si de nepotica sa, Sofia Anais, atunci in varsta de cateva luni.

Presedintele a postat, atunci, pe pagina de Facebook "Alaturi de presedintele nostru" fotografii in care se afla la vila de protocol, alaturi de familie si tinand-o in brate pe nepotica sa, cu ginerele sau, Bogdan Ionescu si cu fiica sa cea mica, Elena.

In 2012, ziua de nastere l-a gasit pe presedintele Traian Basescu in statiunea Sinaia, de pe Valea Prahovei, la Castelul Foisor, la petrecere participand fostul ministru al Transporturilor Anca Boagiu si fostul ministru al Economiei Adriean Videanu.

In 2011, cand a implinit 60 de ani, parlamentarii coalitiei la vremea respectiva au fost invitati, la Vila Lac, pentru a marca ziua de nastere a presedintelui Traian Basescu.

In 2009, presedintele Traian Basescu se afla in plina campanie pentru prezidentiale, atunci membrii staff-ului sau pregatindu-i o petrecere la sediul de campanie, cu un tort avand mesajul "La multi ani!' si "58%... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro