ULTIMA ORA: Canadienii TRIMIT MII DE SOLDATI pentru a DESCURAJA marele INAMIC de la est. Oare cum VA REACTIONA PUTIN?

ULTIMA ORA: Canadienii TRIMIT MII DE SOLDATI pentru a DESCURAJA marele INAMIC de la est. Oare cum VA REACTIONA PUTIN?

Autoritatile canadiene au confirmat, joi, ca va contribui cu trupe la crearea unei forte a Tratatului Nord-Atlantic, de 4.000 de militari in Estul Europei. El a facut acest anunt la o zi dupa ce presedintele american Barack Obama a rostit un discurs in parlamentul de la Ottawa in care s-a pronuntat pentru asumarea unei contributii mai mari a Canadei la Alianta Nord-Atlantica.

acum 87 luni (30 Jun 2016)

Autoritatile canadiene au confirmat, joi, ca va contribui cu trupe la crearea unei forte a Tratatului Nord-Atlantic, de 4.000 de militari in Estul Europei.

Potrivit Agerpres, o declaratie a Ministerului Apararii canadian ofera putine detalii despre participarea tarii nord-americane la forta aliata din flancul estic al NATO, dar diplomati occidentali au afirmat ca militarii canadieni vor stationa in Letonia.

Premierul canadian Justin Trudeau va oferi mai multe detalii cu ocazia Summitului NATO de la Varsovia, din 8-9 iulie.

''Canada sta alaturi de aliatii NATO care actioneaza pentru a descuraja agresiunea si a asigura pacea si stabilitatea in Europa'', a mentionat ministrul canadian al apararii, Harjit Sajjan, intr-o declaratie de presa.

El a facut acest anunt la o zi dupa ce presedintele american Barack Obama a rostit un discurs in parlamentul de la Ottawa in care s-a pronuntat pentru asumarea unei contributii mai mari a Canadei la Alianta Nord-Atlantica.

Anterior in cursul acestei luni, agentia de presa britanica relatase ca Statele Unite vor solicita Canadei sa ajute la crearea noii forte a NATO din estul Europei. Citeste si:

+INTR-UN LIMBAJ IESIT DIN UZANTE, SEFUL GUVERNULUI DE LA SOFIA RESPINGE FLOTA ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro