UEFA ia masuri impotriva FRF, dupa meciul cu Irlanda de Nord

UEFA deschide o procedură disciplinară impotriva Federaţiei Romane de Fotbal (FRF), după meciul disputat impotriva Irlandei de Nord, la Belfast. UEFA ar putea sancționa FRF pentru "bannere neautorizate" şi "probele cauzate de suporteri" la meciul cu Irlanda de Nord, scor 0-0, de vineri, de la Belfast, din preliminariile Euro-2016, potrivit Mediafax.

acum 60 luni (15 Jun 2015)

UEFA deschide o procedură disciplinară impotriva Federaţiei Romane de Fotbal (FRF), după meciul disputat impotriva Irlandei de Nord, la Belfast.

UEFA ar putea sancționa FRF pentru "bannere neautorizate" şi "probele cauzate de suporteri" la meciul cu Irlanda de Nord, scor 0-0, de vineri, de la Belfast, din preliminariile Euro-2016, potrivit Mediafax.

De asemenea, UEFA a deschis o procedură disciplinară şi impotriva Federaţiei Nord-irlandeze de Fotbal (IFA) pentru aruncarea de torţe şi alte obiecte in teren. Ce vor avea inscripționat pe piept tricolorii

UEFA va anunţa deciziile in acest cazuri la 16 iulie.

Reprezentativa Romaniei a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, sambătă, la Belfast, in compania selecţionatei Irlandei de Nord, in etapa a şasea a grupei F de calificare la Campionatul European din 2016.

"13-15 iunie 1990: trei zile de istorie romanească. To Euro 2016" au fost două dintre bannerele afişate de fanii romani pe Winsdor Park. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro