UEFA ameninta Anglia si Rusia cu EXCLUDEREA de la EURO 2016

UEFA a amenintat duminica Anglia si Rusia cu "excluderea" de la EURO 2016 "in caz de noi violente" comise de suporterii lor, dupa incidentele care au avut loc sambata la Marsilia, inainte si la finalul meciului Anglia -Rusia (1-1), informeaza AFP.

acum 52 luni (12 Jun 2016)

UEFA a amenintat duminica Anglia si Rusia cu "excluderea" de la EURO 2016 "in caz de noi violente" comise de suporterii lor, dupa incidentele care au avut loc sambata la Marsilia, inainte si la finalul meciului Anglia -Rusia (1-1), informeaza AFP. "Cerem federatiilor engleza si rusa sa faca apel la suporterii lor sa se comporte in mod responsabil si respectuos", a indicat comitetul executiv al UEFA intr-un comunicat citat de Agerpres.

Aceasta amenintare cu excluderea este independenta de procedura disciplinara deschisa duminica de UEFA, vizand federatia rusa de fotbal, in urma usoarelor incidente produse de fanii sai dupa fluierul final al meciului de pe stadionul Velodrome.

Totodata, UEFA tine "sa-si exprime public sustinerea pentru activitatea si eforturile autoritatilor franceze si fortelor de ordine pentru a asigura buna desfasurare si securitatea turneului in climatul actual", aluzie la amenintarea terorista. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro