UEFA a pus la indoiala corectitudinea lui Mircea Lucescu. "M-am simtit umilit"

UEFA a pus la indoiala corectitudinea lui Mircea Lucescu.

Il Luce mai spune ca si-a indemnat fiul sa se faca portar pentru a nu fi mereu comparat cu el si a vorbit despre antrenorul Razvan Lucescu: "Dupa ce si-a terminat cariera, a ajutat Rapidul in calitate de conducator sa castige un titlu.

acum 56 luni (22 Feb 2017)

Mircea Lucescu a acordat un amplu interviu spaniolilor de la Marca, in care a trecut in revista cele mai importante momente ale carierei sale. El a facut referire si la partida istorica din 2005, cand echipa antrenata de Il Luce, Sahtior Donetk, a intalnit-o pe cea pregatita de fiul sau Razvan, Rapid Bucuresti, in grupele Cupei UEFA. La conferinta de presa l-am vazut pe Razvan in lacrimi si l-am felicitat in fata tuturor. Mi-amintesc ca m-a cautat cineva de la UEFA inaintea partidei si m-a infuriat. In sport, daca trebuie sa te lupti cu fiul tau, te lupti si apoi te imbratisezi", a declarat Mircea Lucescu.

Il Luce mai spune ca si-a indemnat fiul sa se faca portar pentru a nu fi mereu comparat cu el si a vorbit despre antrenorul Razvan Lucescu: "Dupa ce si-a terminat cariera, a ajutat Rapidul in calitate de conducator sa castige un titlu. L-am vazut atat de pasionat si l-am sfatuit sa devina antrenor.

Claudiu Niculescu a fost dus de nas de Adrian Mutu ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro