Udrea: Victor Ponta nu sprijina tinerii pentru ca acestia nu voteaza cu el

Udrea: Victor Ponta nu sprijina tinerii pentru ca acestia nu voteaza cu el

Ea a mai spus ca Victor Ponta a compromis ideea de tineri in politica si a precizat ca este pentru prima oara cand elevii din clase intai si a doua nu vor avea manuale in prima zi de scoala.

acum 62 luni (13 Sep 2014)

"Victor Ponta nu sprijina tinerii, pentru ca tinerii nu voteaza cu el. Asa cum cei din diaspora nu voteaza cu Victor Ponta, si premierul a decis reducerea numarului de sectii de votare. Ponta nu are bani pentru tineri, pentru a-i ajuta sa-si gaseasca locuri de munca, dar are bani pentru pomeni electorale", a spus Elena Udrea, astazi la Scoala de Vara a PMP.

Ea a mai spus ca Victor Ponta a compromis ideea de tineri in politica si a precizat ca este pentru prima oara cand elevii din clase intai si a doua nu vor avea manuale in prima zi de scoala. Educatia nu este prioritara pentru Victor Ponta si este pentru prima oara cand cei din clasele mici vor merge la scoala fara manuale", a declarat Elena Udrea. PDL nu este Vasile Blaga", a spus Elena Udrea, astazi, la Scoala de Vara a PMP.

Elena Udrea a mai afirmat ca este de acord cu predarea religiei in scoli. Aceasta tema este una des folosita pana acum in dezbaterea politica, dupa ce in urma cu cateva zile Monica Macovei, de asemenea, candidat la alegerile prezidentiale, spunea ca isi doreste ca in locul religiei elevii sa invete istoria religiilor.

Va mai recomandam:

Elena Udrea: "Nu va fi Traian Basescu prim-ministru in mandatul meu de presedinte"

Elena Udrea, in vizita la staretul care i-a prezis ca va ajunge presedintele Romaniei: "Si eu cred acelasi lucru" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro