Udrea neaga interventia la ANRP. "Este normal ca un astfel de document sa fie dat unui fost colaborator (sau actual) al Serviciilor?

Udrea neaga interventia la ANRP.

"Nu an nicio legatura cu presupusa interventie la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP) facuta pentru a aproba un dosar de restituire pentru Gheorghe Stelian. De asemenea, liderul PMP se intreaba daca este normal ca un astfe de document sa fie dat publicitatii de "un fost colaborator al Serviciilor".

acum 112 luni (15 Dec 2014)

"Nu an nicio legatura cu presupusa interventie la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP) facuta pentru a aproba un dosar de restituire pentru Gheorghe Stelian. Niciodata, in nicio situatie nu am intervenit pentru nimeni la conducerea ANRP, nu am vorbit cu niciun reprezentant al acestei institutii, pe care, de altfel, nici nu-i cunosteam", a scris Udrea, pe Facebook. De asemenea, Udrea sustine ca nu a stiut ca Alina Bica, cu care era colega in Guvern la acea vreme, era reprezentanta Ministerului Justitiei la ANRP. De asemenea, liderul PMP se intreaba daca este normal ca un astfe de document sa fie dat publicitatii de "un fost colaborator al Serviciilor". In primul rand pun intrebarea, daca este normal ca un astfel de documet sa fie dat, pentru a aparea "pe surse", unui fost colaborator (sau actual) al Serviciilor?

Potrivit unor documente ale Directiei Nationale Anticoruptie, publicate duminica de jurnalistul Robert Turcescu, pe blogul sau, procurorii DNA fac cercetari intr-un nou dosar ce o priveste pe Alina Bica, disjuns din cel in care fostul procuror sef al DIICOT este arestat. Fostul procuror sef al DIICOT, Alina Bica, ar fi primit o cota-parte dintr-un teren in Snagov, apartinand fostei sotii a lui Dorin Cocos, iar acesta din urma, fiul sau si Elena Udrea ar fi primit bani, in urma implicarii in despagubirea lui Gheorghe Stelian pentru un teren supraevaluat. Citeste si: UPDATE Ioan Niculae, acuzat ca ar fi mituit-o pe Alina Bica, cu 3,5 milioane de euro, ca sa-i blocheze un dosar. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro