Udrea: Imi lansez candidatura pe 28 septembrie, la Sala Palatului

Udrea: Imi lansez candidatura pe 28 septembrie, la Sala Palatului

Ea a mai spus ca PMP a strans peste 200.000 de semnaturi de sustinere a candidaturii sale la prezidentiale, acestea fiind adunate in strada si nu la corturi.

acum 71 luni (15 Sep 2014)

Deci nu vrem sa ne confunde cineva cu cei care ii tin isonul domnului Ponta", a precizat Udrea, potrivit mediafax.ro.

Ea a mai spus ca PMP a strans peste 200.000 de semnaturi de sustinere a candidaturii sale la prezidentiale, acestea fiind adunate in strada si nu la corturi. "Am refuzat sa punem corturile, pentru ca am vazut ca nimeni nu intra in coturile domnului Victor Ponta, a celor de la ACL. Noi am strans in strada, am depasit 200.000, insa nu o sa facem doua milioane, ca PSD", a spus Udrea.

Ea a mentionat ca PMP va cere, in acest sens, verificarea listelor cu semnaturi de sustinere a candidaturilor. "Am vazut ca circula pe internet tot felul de partide care copiaza listele de la europarlamentare. O sa cerem verificarea listelor de semnaturi pentru ca, dupa cum ati vazut, la corturi nu e nimeni sa semneze. doar daca ai copiat bazele de date de pe undeva. Ne-am obisnuit cu cei de la PSD ca dezgroapa mortii", a spus Udrea. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro