Udrea, Ghita, Ponta. Tinerii frumosi si liberi ai Romaniei...

Nu putini au fost cei care credeau ca Romania se va schimba cu adevarat doar cand vechea generatie de politicieni si conducatori de institutii, inraita si tributara metehnelor comunismului, va fi inlocuita de tinerii ambitiosi, crescuti si educati dupa 1989. Spre exemplu, vedeti vreo deosebire intre jaful de la Autoritatea pentru Restituirea Proprietatilor pus la cale e gruparea Cocos- Udrea- Bica, oameni de 40 de ani, fara nici o legatura cu comunismul, si combinatiile cu paduri, la fel de penale, ale mult mai experimentatilor in rele Hrebenciuc- Adam- Sarbu?

acum 113 luni (3 Feb 2015)

Nu putini au fost cei care credeau ca Romania se va schimba cu adevarat doar cand vechea generatie de politicieni si conducatori de institutii, inraita si tributara metehnelor comunismului, va fi inlocuita de tinerii ambitiosi, crescuti si educati dupa 1989.

Elena Udrea este tipul de politician cu care Traian Basescu a defilat din pozitia de reformator al statului. A promovat-o ca sa ne arate ca, gata, au apus vremurile cand sforile in Romania erau trase de Ion Iliescu, Adrian Nastase, Octav Cosmanca, Viorel Hrebenciuc si alti fosti membri, mai mult sau mai putin importanti, ai nomenclaturii comuniste. Spre exemplu, vedeti vreo deosebire intre jaful de la Autoritatea pentru Restituirea Proprietatilor pus la cale e gruparea Cocos- Udrea- Bica, oameni de 40 de ani, fara nici o legatura cu comunismul, si combinatiile cu paduri, la fel de penale, ale mult mai experimentatilor in rele Hrebenciuc- Adam- Sarbu? Da, exista totusi o mica deosebire, sa-mi fie iertat cinismul: in timp ce gruparea lui Hrebenciuc fura din padurile statului, prin retrocedarea frauduloasa unor suprafete de teren, gruparea Cocos- Bica ii jefuia pur si simplu pe fostii proprietari. " Consecinta activitatii gruparii a fost nedreptatirea altor titulari de drepturi ale caror dosare de despagubire nu au fost solutionate si care nu puteau spera la asa supraevaluari daca nu cunosteau filiera", spun procurorii in referatul de arestare a fostei sefe a DIICOT.

Sigur, Elena Udrea spune ca nu stia nimic despre spagile luate de prietena sa, Alina Bica, nici macar despre cele ale fostului sot. Asta nu o impiedica insa sa ne dezvaluie, in fiecare zi, noi si noi afaceri murdare in care ar fi fost implicati Dorin Cocos, seful interimar al SRI, Florian Coldea, mogulul de la Romania TV, Sebastian Ghita sau Victor Ponta. Udrea va trebui sa-si dovedeasca afirmatiile, dar nu poti omite faptul ca fostul ministru arunca acum cu noroi in oameni cu care pana nu demult isi bea cafeaua, impartea timpul si, s... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro