Udrea, despre scandalul DNA: Toata lumea a asteptat sa vada ce zic americanii

Udrea, despre scandalul DNA: Toata lumea a asteptat sa vada ce zic americanii

De ce a plecat in Costa Rica "De obicei nu dau socoteala de ce plec din tara, dar cand lucrurile par ascunse dau nastere la tot felul de scenarii. Asta nu e un motiv sa iti doresti sa sustii sistemul, ca Udrea sau X sa ajunga in inchisoare".

acum 70 luni (17 Feb 2018)

Toata lumea a asteptat sa vada ce zice americanul. Cum s-a dat semnalul, cum au venit toti sa se replieze. Parea ca se va merge catre sanctionarea celor care au facut acele ilegalitati, dar toti s-au repliat", a declarat sambata fostul ministru al Dezvoltarii Elena Udrea la Antena 3.

Despre declaratiile Laurei Codruta Kovesi: "Nu poti sa iei in serios un inculpat si sa nu-i raspunzi cand inculpatul te acuza de ceva. Kovesi face ce crede dansa ca sa se apere. Problema e ca o intreaga clasa politica, o generatie de lideri e la pamant si nu e in stare sa puna ordine in tara aceea. Ce mi se intampla mie nu afecteaza soarta nimanui", a declarat Udrea. De ce a plecat in Costa Rica "De obicei nu dau socoteala de ce plec din tara, dar cand lucrurile par ascunse dau nastere la tot felul de scenarii. Ce face daca o sentinta o gaseste in afara tarii "E o situatie ipotetica. De unde bucuria asta a unora ca intru eu la puscarie? Eu sunt Udrea si dupa ce ies din pusacarie. Asta nu e un motiv sa iti doresti sa sustii sistemul, ca Udrea sau X sa ajunga in inchisoare". Intrebata daca ii este teama sa se intoarca la inchisoare, fostul ministru a spus ca da, dar a subliniat ca e pregatita pentru orice sentinta. "Imi doresc ca in tara lucrurile sa intre intr-o stare normala. Ca in procesul meu sa fie administrate probe, Daca justitia ar fi corecta si abuzurile procurorilor ar fi corectate de judecatori, nu ar fi existat aceasta discutie. Nimeni dintre cei care au obligatie sa opreasca aceste abuzuri nu face nimic. E anormal ce se intampla in Romania". Elena Udrea a sustinut ca s-a intalnit cu Alina Bica in Costa Rica, acesta fiind unul dintre motivele pentru care se afla in tara din America Centrala. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro