Udrea candideaza la alegerile parlamentare ca independent. Despre Basescu:"Drumurile noastre se despart"

Elena Udrea a anuntat ca va candida in alegerile parlamentare din decembrie, dar o va face ca si independenta si nu cu sprijinul PMP "Cred ca in logica a tot ce am facut cu bune si cu rele, am obligatia sa candidez la aceste alegeri, voi candida ca si independent in decembrie.

acum 50 luni (5 Oct 2016)

Elena Udrea a anuntat ca va candida in alegerile parlamentare din decembrie, dar o va face ca si independenta si nu cu sprijinul PMP "Cred ca in logica a tot ce am facut cu bune si cu rele, am obligatia sa candidez la aceste alegeri, voi candida ca si independent in decembrie. Sunt un om politic care imi asum tot ce am facut, am vorbit intotdeauna si despre lucrurile ascunse care se intampla cu clasa politica, am vorbit si despre finantarea partidelor, despre relatia obscura dintre partidele si mediul de afaceri" a anuntat Elena Udrea. "Pentru aceasta decizia pe care am luat-o, ca sa previn orice intrebare, nu m-am consultat cu Traian Basescu, iar in acest moment drumurile noastre se despart.In aceasta campanie avem drumuri diferite. Nu cred ca era de acord daca ii spuneam ca vreau sa candidez. Elena Udrea a precizat ca nu candideaza pentru ca isi mai doreste vreo functie sau vreun interes material, doar vrea sa reprezinte anumite nevoi ale populatiei in Parlament.

Atac la adresa lui Kovesi

Cu ocazia anuntarii candidaturii pentru alegerile parlamentare din decembrie, Elena Udrea a lansat un atac la adresa Laura Codruta Kovesi. Eu respect chiar si oameni care m-au arestat din DNA, doamna Kovesi sa nu se mai confunde cu DNA" a afirmat Elena Udrea.

Fosta ministra a acuzat si modul in care DNA a decis sa investigheze abia acum campania din 2009 si finantarea candidaturii lui Traian Basescu, acuzand ca atunci Kovesi isi forea sa castige Basescu si abia acum dupa ce s-a schimbat puterea a dat drumul la dosare.

"Cei care ma acuza de aceasta campanie, ma refer exclusiv la doamna Kovesi, nu la procurorul de caz ca el este o unealta, stia foarte bine cum se desfasura campania, atunci ii convenea sa castige Basescu ca sa fie renumita din nou in functia de procuror general" a acuzat Udrea. Spun asta de doi ani de zile, de cand a inceput istoria dosarelor mele facute de doamna Kovesi" a dezvaluit Elena Udrea. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro