UDMR nu se dezice de PSD. Kelemen: Nu vom semna motiunea de cenzura. Relatia cu PNL s-a stricat enorm in ultimul an

UDMR nu se dezice de PSD. Kelemen: Nu vom semna motiunea de cenzura. Relatia cu PNL s-a stricat enorm in ultimul an

Am spus alt lucru de principiu: inainte de orice dezbatere despre o astfel de aventura politica, ar trebui sa stim cine va fi propunerea lor pentru postul de premier, daca va cadea Guvernul, programul de guvernare, directia in care vor sa duca tara.

acum 32 luni (15 Nov 2017)

"Ieri am avut o discutie cu Raluca Turcan si cu Iulian Dumitrescu si am spus ca in primul rand ar trebui sa vedem relatia noastra, UDMR-PNL, pentru ca in ultimul an, lucrurile s-au stricat enorm de mult. Motiunea de cenzura este binevenita oricand, dar in acest moment aceasta motiune de cenzura nu are o finalitate dorita, pentru ca PSD si ALDE au o majoritate stabila, cifric. Am spus alt lucru de principiu: inainte de orice dezbatere despre o astfel de aventura politica, ar trebui sa stim cine va fi propunerea lor pentru postul de premier, daca va cadea Guvernul, programul de guvernare, directia in care vor sa duca tara.

Biroul Executiv al PNL a decis luni, in unanimitate, depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvenrului Tudose, demers in vederea caruia liberalii vor negocia cu toate partidele in afara de PSD si vor organiza o serie de proteste in toate marile orase ale tarii. Ordonanta care a ravasit sistemul fiscal din Romania, care pune in pericol dezvoltarea economica a Romaniei, care creeaza un haos in toate domeniile, care reprezinta un atac impotriva mediului de afaceri si angajatilor, atat din sectorul privat, cat si din sectorul public, alaturi de inrautatirea dramatica a tuturor indicatorilor economici stau la baza acestei decizii", a declarat presedintele PNL, Ludovic Orban, la finalul sedintei Biroului Executiv. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro