UDMR, despre motiunea de cenzura: Un fel de joc de glezna, inaintea campaniei prezidentiale

UDMR, despre motiunea de cenzura: Un fel de joc de glezna, inaintea campaniei prezidentiale

Sper ca cei care candideaza la Presedintie vor arata valorile pozitive pentru ca cetatenii sa-i voteze cat mai mult si, in ceea ce ne priveste, vorbesc acum de UDMR, nu putem sustine un asemenea demers", a afirmat Borbely, in plenul Parlamentului, la dezbaterea motiunii de cenzura, anunta Agerpres.

acum 102 luni (22 Sep 2014)

"Eu cred ca e bine ca suntem aici si putem discuta aceste probleme. Acest demers a fost un fel de joc de glezna inaintea campaniei prezidentiale. Sper ca cei care candideaza la Presedintie vor arata valorile pozitive pentru ca cetatenii sa-i voteze cat mai mult si, in ceea ce ne priveste, vorbesc acum de UDMR, nu putem sustine un asemenea demers", a afirmat Borbely, in plenul Parlamentului, la dezbaterea motiunii de cenzura, anunta Agerpres.

Borbely a subliniat ca este dreptul democratic al Opozitiei sa vina cu o asemenea initiativa, amintind, totodata, ca la alegerile prezidentiale din 2012 si la alegerile europarlamentare, din mai 2014, s-a votat pe liste suplimentare la orice sectie "si nimeni nu a spus ca este un abuz".

"Timp de 25 de ani niciun partid din Romania nu a vrut sa racoleze niciun politician. Cred ca, daca luam istoria acestor migratii politice, sunt multe de zis cum si in ce mod au fost aceste deplasari dintr-o parte in alta.

"Si totdeauna am reusit, timp de 25 de ani, cu majoritatea parlamentara. Evident pentru ca suntem intr-un stat de drept va trebui sa lamurim in Parlament", a mai spus Borbely. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro