UCRAINA: 10 morti si noua raniti, in urma bombardamentelor din Donetk

10 oameni au fost ucisi si noua au fost raniti , miercuri, in bombardamente din Donetk, in prima zi a noului an scolar, dupa ce un maxi-taxi si o scoala au fost vizate de obuze, a anuntat administratia regionala, citata de AFP.

acum 100 luni (1 Oct 2014)

10 oameni au fost ucisi si noua au fost raniti , miercuri, in bombardamente din Donetk, in prima zi a noului an scolar, dupa ce un maxi-taxi si o scoala au fost vizate de obuze, a anuntat administratia regionala, citata de AFP. Patru persoane au fost ucise si alte opt au fost ranite cand un obuz a explodat in apropierea unei scoli situate in districtul Kievski, la patru kilometri de aeroportul din Donetk. Alte sase persoane au fost ucise si una a fost ranita intr-un maxi-taxi vizat de o racheta, informeaza Mediafax.

Luni a fost cea mai sangeroasa zi de la intrarea in vigoare a armistitiului, pe 5 septembrie, cu noua morti in randul armatei ucrainene si patru civili ucisi. De atunci, cel putin 57 de persoane au fost ucise in estul Ucrainei. De la inceputul confruntarilor armate, in aprilie, au fost omorate 3.200 de persoane. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro