Twitter: Trump nu va face parte din grupul de testare pentru mesajele de 280 de caractere

''El nu este in grupul de testare'', a tinut sa precizeze pe reteaua de socializare unul dintre cofondatorii Twitter, Biz Stone, dupa ce anuntul de marti privind posibila dublare a lungimii tweet-urilor a declansat o avalansa de reactii din partea utilizatorilor, potrivit Agerpres. Citelte si: Twitter dubleaza limita de caractere acceptate intr-o postare Multi utilizatori de Twitter au criticat marti dublarea limitei de caractere a mesajelor de pe Twitter, unii folosind cuvinte foarte dure fata de presedintele Trump.

acum 29 luni (28 Sep 2017)

Donald Trump, hiper activ pe Twitter, nu va face parte dintre utilizatorii autorizati sa testeze extinderea mesajelor tweet la 280 de caractere, a precizat reteaua sociala americana.

''El nu este in grupul de testare'', a tinut sa precizeze pe reteaua de socializare unul dintre cofondatorii Twitter, Biz Stone, dupa ce anuntul de marti privind posibila dublare a lungimii tweet-urilor a declansat o avalansa de reactii din partea utilizatorilor, potrivit Agerpres.

Twitter a anuntat marti ca testeaza cu un mic grup de utilizatori aceasta dublare a lungimii tweet-urilor inainte de o eventuala generalizare.

Biz Stone a a raspuns astfel unui utilizator care a comentat anuntul cu ironie: ''Multumesc @biz si @jack (Dorsey, patronul si cofondatorul Twitter) ca-i dati lui Donald Trump de doua ori mai mult spatiu, mai degraba decat sa reglati circul pe care l-a creat deja cu 140 de caractere''.

Tweet-uri prezidentiale despre Coreea de Nord — inclusiv unul in care afirma ca liderul nord-coreean Kim Jong-Un ''nu va mai fi acolo pentru mult timp'' — au starnit controverse in ultimele zile, unii sustinand ca mesajul a incalcat regulile de utilizare a Twitter, care interzice amenintarile cu violenta.

Twitter a promis ca va revizui regulile de utilizare a retelei, subliniind ca "valoarea de informare" si interesul public trebuie luate in considerare atunci cand se analizeaza daca se sterge un tweet. Citelte si: Twitter dubleaza limita de caractere acceptate intr-o postare

Multi utilizatori de Twitter au criticat marti dublarea limitei de caractere a mesajelor de pe Twitter, unii folosind cuvinte foarte dure fata de presedintele Trump. "Cu 280 de caractere, Trump poate incepe un razboi nuclear si un razboi cu NFL (Liga Profesionala de Fotbal American) intr-un singur tweet. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro