TVR, ramas in aer. Alesii au recunoscut ,,Sunt interese de culise". Situatia ilegala continua | CLINICA

TVR, ramas in aer. Alesii au recunoscut ,,Sunt interese de culise

Audierile tensionate au determinat reactii surprinzatoare ale membrilor din Comisia pentru Cultura si Media, care au recunoscut ca TVR este o miza politica, iar depolitizarea nu este o varianta "De aceasta data nu poate fi invocata eticheta politica.

acum 95 luni (14 Apr 2016)

Dupa ce George Orbean nu a trecut de audierile din Parlament, nici candidatul Monica Ghiurco, neutru politic, nu a fost pe placul alesilor.

Audierile tensionate au determinat reactii surprinzatoare ale membrilor din Comisia pentru Cultura si Media, care au recunoscut ca TVR este o miza politica, iar depolitizarea nu este o varianta "De aceasta data nu poate fi invocata eticheta politica. Nu suntem dispusi sa dam un mandat cuiva. (..) Noi punem pe primul plan interesele televiziunii, punem pe primul plan interesele care nu s-au invocat in aceasta sala, ci undeva in culisele ei", a spus Emil Pascan, vicepresedintele Co misiei pentru Cultura si Media.

Votul din plen a confirmat avizul negativ, din Comisia pentru Cultura si Media, al Monicai Ghiurco care a obtinut 194 de voturi "pentru" si 113 "impotriva". Pentru ca nu s-au obtinut 50%+1 din votul parlamentarilor, propunerea a fost respinsa. Citeste si:

+Scandal IMENS la TVR 1, presarat cu o plangere penala impotriva lui Liviu ...

+Klaus Iohannis o PROPUNE pe Christel Topescu, sotia fostului senator PNL Cristian ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro