TVR 3 fura startul la Rio 2016. La noapte incep primele transmisii din Brazilia

TVR 3 fura startul la Rio 2016. La noapte incep primele transmisii din Brazilia

Peste 700 de ore de transmisii, difuzate 90% in direct, pe patru posturi tv - TVR 1, TVR 2, TVR 3 si TVR HD, precum si online, pe TVR+, sunt o premiera pentru televiziunile din Romania.

acum 80 luni (4 Aug 2016)

Competitiile sportive au inceput deja in Brazilia, iar romanii au ocazia sa vada, in aceasta seara si noapte, trei partide de fotbal cu adevarat olimpic. Brazilia - Africa de Sud, Portugalia - Argentina si Suedia - Columbia sunt cele trei meciuri care vor fi difuzate in direct si, respectiv, inregistrate, la TVR 3 si online, pe TVR+, joi, 4 august, incepand cu ora 22.00.

Nationala tarii gazda, condusa de capitanul Neymar, intalneste echipa Africii de Sud, de la ora 22.00 (ora Romaniei), in Grupa A a turneului masculin. Pentru telespectatorii TVR 3, meciul este comentat, de la Bucuresti, de Marian Olaianos.

De la miezul noptii, acelasi Marian Olaianos asigura comentariul pentru intalnirea dintre reprezentativele Portugaliei si Argentinei, desfasurata pe Estadio Olimpico Joao Havelange din Rio de Janeiro. Pentru meciul din Grupa D a turneului, transmis, de asemenea, in direct la TVR 3, fluierul de start il da arbitrul Walter Lopez Castellanos din Guatemala. Romanii vor beneficia de comentariul lui Bogdan Tomulica - de asemenea, din studioul de la Bucuresti. Peste 700 de ore de transmisii, difuzate 90% in direct, pe patru posturi tv - TVR 1, TVR 2, TVR 3 si TVR HD, precum si online, pe TVR+, sunt o premiera pentru televiziunile din Romania. Vineri noapte, incepand cu ora 2.00, romanii vad in direct si in exclusivitate la TVR 1 si TVR HD Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice Rio 2016. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro