Turneul RST SNOOKER MASTERS incepe joi, in Capitala

In acelasi timp, o data cu prezenta dumneavoastra la eveniment, va putem pune la dispozitie toate informatiile despre evenimentele realizate de REAL SNOOKER TOUR, despre structura organizatorica a asociatiei, cat si despre planurile pe termen scurt si lung pe care RST le are.

acum 64 luni (11 Mar 2015)

Obiect: SWISSPARTNERS - RST SNOOKER MASTERS - 12-15 MARTIE 2015

Locatie: Club - TAC BILIARD din Bucuresti, complexul Sema Parc, splaiul Independentei, nr. 319, OB 19

Prin prezenta, REAL SNOOKER TOUR ASSOCIATION va invita sa luati parte la turneul cu cele mai mari premii oferite vreodata in Romania "SWISSPARTNERS - RST SNOOKER MASTERS". In vederea luarii de imagini, reportaje si interviuri cu reprezentantii REAL SNOOKER TOUR, jucatorii participanti, arbitrii si invitatii onorabili atat din lumea sportiva cat si cea mondena, va invitam incepand de joi 12 martie 10:30, in clubul Tac Biliard din Bucuresti.

Totodata va anuntam ca finala acestui turneu va fi arbitrata de catre marele nostru arbitru international Alexandru CRISAN, cel mai titrat arbitru international roman, nimeni altcineva decat arbitrul semfinalei de la Masters-ul londonez desfasurat in luna ianuarie a acestui an.

Detaliile acestui concurs si mai multe informatii despre activitatea asociatiei REAL SNOOKER TOUR le puteti gasi la adresa www.realsnooker.ro .

In acelasi timp, o data cu prezenta dumneavoastra la eveniment, va putem pune la dispozitie toate informatiile despre evenimentele realizate de REAL SNOOKER TOUR, despre structura organizatorica a asociatiei, cat si despre planurile pe termen scurt si lung pe care RST le are. REAL SNOOKER TOUR- ASSOCIATION reprezinta noutatea de care pasionatii, spectatorii, telespectatorii si jucatorii de snooker din Romania au nevoie.

RST ASSOCIATION a realizat in Romania, in decurs de numai 6 luni, doua sesiuni de antrenament profesionist, in prezenta unuia dintre cei mai renumiti antrenori ai snooker- ului mondial, PJ NOLAN - The HEAD of European Biliards and Snooker Association Coaching.

Distincte salutari, Florentin CIOBANU

REAL SNOOKER TOUR - ASSOCIATION

DATA

10-03-2015 ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro