Turcescu (PMP): Consilierii generali ai PMP sunt si vor ramane in Opozitie

Turcescu (PMP): Consilierii generali ai PMP sunt si vor ramane in Opozitie

Consilierii generali ai PMP sunt si vor ramane in Opozitie, a precizat luni Robert Turcescu, reprezentant al PMP, inainte de inceperea sedintei CGMB de luni.

acum 94 luni (1 Aug 2016)

Consilierii generali ai PMP sunt si vor ramane in Opozitie, a precizat luni Robert Turcescu, reprezentant al PMP, inainte de inceperea sedintei CGMB de luni. Prin urmare, ii multumim doamnei Gabriela Firea pentru ideea vehiculata in ultima perioada in spatiul public cum ca ar putea lua in calcul si un viceprimar de la PMP in sedinta in care se va numi un nou viceprimar pe locul vacantat de Tudor Ionescu, dar anuntam raspicat ca nu vom face nicio propunere pentru postul de viceprimar, prin urmare, pe parcursul acestui mandat, consilierii generali ai PMP sunt in Opozitie", a explicat Turcescu, consilier general.

"In actuala formula, suntem sase consilieri generali - patru alesi pe listele PMP, doi dintre colegii nostri venind de pe listele Aliantei PSD-UNPR si fiind membri ai UNPR. Noi asa spunem, ca in momentul de fata suntem sase consilieri generali ai PMP.

+Imagini SOCANTE: Strazile Moscovei INVADATE de zeci de mii de MUSULMANI. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro