Tur de FORTA facut de Traian BASESCU weekend-ul acesta. Fostul PRESEDINTE al Romaniei L-A IRONIZAT pe Vasile Blaga

Tur de FORTA facut de Traian BASESCU weekend-ul acesta. Fostul PRESEDINTE al Romaniei L-A IRONIZAT pe Vasile Blaga

Ca atare, sa ne vedem de ale noastre", a spus Traian Basescu, citat de Agerpres, in fata celor cinci sute de delegati din Alba, din care unii si-au exprimat nemultumirea fata de afirmatia facuta, sambata, de liberalul Vasile Blaga, tot la Alba Iulia. Tara este membra NATO, tara este in Uniunea Europeana - si sunt foarte mandru ca am avut onoarea sa semnez Tratatul de Aderare la Uniunea Europeana, in aprilie 2005, la Luxemburg - dar dincolo de aceste realitati importante pentru prezentul si viitorul Romaniei, cele doua partide vechi, partide ale tranzitiei, sunt acoperite de mizeria coruptiei, de ineficienta in administratie, de incompetenta, de blamul numirii in functii publice a unei clientele de partid si nu a unor oameni valorosi, sunt acoperite de neputinta de a gasi un nou obiectiv de tara si, cel mai grav, sunt acoperite de neincrederea romanilor", a aratat Traian Basescu.

acum 92 luni (11 Apr 2016)

Traian Basescu a fost astazi la Alba, pentru a-l sustine pe Clement Negrut, candidatul PMP pentru municipiul Alba Iulia. Vineri si sambata Basescu a participat la lansarea candidatilor PMP la alegerile locale in alte trei judete: Brasov, Sibiu si Mures.

Traian Basescu le-a cerut, astazi, delegatilor prezenti la Alba Iulia la lansarea candidatilor formatiunii la alegerile locale din judet, sa "uite" declaratia facuta de copresedintele PNL Vasile Blaga, care a sustinut ca PMP este, ca si ALDE, un "partid de cazaturi". Ca atare, sa ne vedem de ale noastre", a spus Traian Basescu, citat de Agerpres, in fata celor cinci sute de delegati din Alba, din care unii si-au exprimat nemultumirea fata de afirmatia facuta, sambata, de liberalul Vasile Blaga, tot la Alba Iulia.

Aflat ieri la Alba, Vasile Blaga a criticat PMP si ALDE si pe liderii acestor partide, Traian Basescu si Calin Popescu-Tariceanu, despre care a spus ca "se straduiesc sa pescuiasca in ape tulburi". Si asa s-au straduit amandoi sa unifice dreapta, incat, dupa ce ne-am hotarat noi chiar sa o unificam, fiecare si-a tras partid, unul de la perdea si altul de acasa. Sunt partide de cazaturi, pentru ca asteapta nemultumiri in marele PNL, in speranta ca daca un pedelist s-o fi suparat pe PNL sa mearga la PMP si daca un penelist s-a suparat pe PNL sa mearga la ALDE.

Candidatul Partidului Miscarea Populara pentru municipiul Brasov este Costel Mihai, a anuntat vineri Traian Basescu pe pagina sa de Facebook, unde a postat si poze de la lansare. Basescu, i-a indemnat pe candidatii la functia de primar din localitatile brasovene sa faca o campanie onesta, fara promisiuni care nu se pot realiza.

De la Brasov, Basescu s-a dus la Sibiu la intalnirea cu candidatii pentru alegerile locale din acest judet. "Sigur pe 6 iunie ( a doua zi dupa alegerile locale - n.r.) vom discuta si nu voi fi un presedinte lipsit de exigenta. Pe 6 ma voi vedea cu presedintii nostri de organizatii, unii vor... Citeste intreg articolul pe evz.ro