Tupeul unui tanar de 19 ani: a oprit masina pe linia de tramvai pentru a merge sa isi cumpere tigari

Tupeul unui tanar de 19 ani: a oprit masina pe linia de tramvai pentru a merge sa isi cumpere tigari

De asemenea, cetatenii care observa astfel de cazuri pot sesiza la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112, iar politistii locali se vor deplasa la fata locului pentru luarea masurilor legale", mai transmit reprezentantii Politiei Locale.

acum 29 luni (8 Feb 2018)

Mai multi soferi din Timisoara au fost amendati de Politia Locala dupa ce au parcat blocand circulatia tramvaielor. Tupeul unui sofer de 19 ani depaseste, insa, orice imaginatie, tanarul declarandu-le politistilor locali ca a parcat pe liniile de tramvai de pe splaiul Victor Babe pentru a merge sa isi cumpere tigari. Reamintim ca in astfel de situatii, pentru stationare, sanctiunile sunt intre 580 si 725 lei si 3 puncte penalizare la permis", transmit politistii locali.

Potrivit Politiei Locale Timisoara, in ultima perioada s-au dat amenzi pentru blocarea liniilor de tramvai in zonele: Gheorghe Adam, in apropierea Spitalului Victor Babes, in zona Pietei 700, in zona Traian, dar si Piata Balcescu spre str. De asemenea, cetatenii care observa astfel de cazuri pot sesiza la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112, iar politistii locali se vor deplasa la fata locului pentru luarea masurilor legale", mai transmit reprezentantii Politiei Locale. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro