Tupeul prietenilor celor sapte violatori din Vaslui care au incercat sa loveasca victima cu masina. Ce varianta le-au spus politistilor "baietii buni" din Valeni

Politistii de la Biroul de Investigatii Criminale Vaslui i-au identificat pe tinerii din Valeni, prieteni si sustinatori ai violatorilor, care au speriat-o de moarte pe victima apropiindu-se cu de ea cu masina amenintator, obligand-o sa se fereasca din calea lor. Scopul campaniei "Dreptate pentru fata violata din Vaslui" este de a fi alaturi de victima umilita public si blamata de comunitatea din care fac parte violatorii, dar si de a arata derapajele unui sistem de justitie care, in judetul cu cele mai multe infractiuni sexuale, lasa in libertate sapte indivizi care au batjocorit o tanara. 28.000 de romani au semnat petitia: "Comportamentul animalic trebuie pedepsit" Eleva din Vaslui, sechestrata si violata de sapte indivizi la intoarcerea de la scoala Dezvaluiri cutremuratoare in cazul elevei din Vaslui, violata de sapte tineri: abuzata pana la lesin, stropita cu alcool si iarasi batjocorita Sentinta-soc la Vaslui.

acum 103 luni (10 Aug 2015)

Politistii de la Biroul de Investigatii Criminale Vaslui i-au identificat pe tinerii din Valeni, prieteni si sustinatori ai violatorilor, care au speriat-o de moarte pe victima apropiindu-se cu de ea cu masina amenintator, obligand-o sa se fereasca din calea lor.

Emanuel Cozmanca (20 ani) si Gabriel Ungureanu (19 ani), ambii din Valeni, au fost audiati si nu au recunoscut nimic din acuzatiile care li se aduc. Cei doi prieteni si sustinatori ai violatorilor din Valeni au spus la audieri ca nu au facut niciun gest de amenintare cu moartea asupra elevei violate in noiembrie 2014, nici macar in gluma. Nici vorba sa indrepte masina catre ea ca forma de amenintare si nici nu ar fi obligat-o prin gestul lor brutal sa se fereasca pentru a nu intra sub roti. Victima l-a recunoscut si pe Gabriel Ungureanu, acesta aflandu-se cu putin inainte de incident in aceeasi sala de meditatii. Speriata de eveniment si preocupata de examenele pe care urma sa le dea, i-a povestit patania avocatei Mioara Donosa abia cand s-au intalnit, motiv pentru care plangerea nu a fost depusa imediat ci doua zile mai tarziu.

Foto: Cei 7 violatori din Valeni care au revoltat opinia publica cu fapta lor

Incidentul a avut loc la iesirea din curtea Liceului tehnologic "Ion Mincu" Vaslui, dupa orele de meditatii.

"Au fost ridicate inregistrarile video de la camerele de supraveghere aflate in zona si urmeaza a fi analizate pentru a fi gasite probe. In cauza continua cercetarile pentru a se stabili daca infractiunea de amenintare se confirma", a spus comisarul Mihaela Straub, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de politie al Judetului Vaslui.

Inregistrarile video au surprins momentul cand eleva iesea pe poarta liceului si a fost ajunsa din urma de autoturism.

Mioara Donosa, avocata elevei violate de cei sapte tineri din Valeni, a explicat de ce nu se mai fac cercetari... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro