Tupeu de patron: Si-a redeschis restaurantul desi activitatea fusese suspendata. L-a servit chiar si pe directorul ANPC care s-a dat drept client

Tupeu de patron: Si-a redeschis restaurantul desi activitatea fusese suspendata. L-a servit chiar si pe directorul ANPC care s-a dat drept client

Patronul de la Hanul Cotul Donului de pe DN 1 de la Predeal a primit o noua amenda de 11.000 de lei si o decizie de suspendare a activitatii de pana la un an, dupa ce nu a respectat decizia inspectorilor Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului care ii aplicase saptamana trecuta o amenda de 9.000 de lei si decisese inchiderea localului pana la sase luni.

acum 88 luni (7 Feb 2017)

Patronul de la Hanul Cotul Donului de pe DN 1 de la Predeal a primit o noua amenda de 11.000 de lei si o decizie de suspendare a activitatii de pana la un an, dupa ce nu a respectat decizia inspectorilor Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului care ii aplicase saptamana trecuta o amenda de 9.000 de lei si decisese inchiderea localului pana la sase luni. O persoana din presa a mers acolo, la fel ca si directorul ANPC Silviu Anghel. Patronul a spus ca sunt angajati la mese si si-au adus mancarea de acasa. Am aplicat o noua amenda de 11.000 de lei si am prelungit decizia de suspendarea a activitatii de la 6 luni pana la un an", ne-a declarat Sorin Susanu, seful Comisariatului pentru Protectia Consumatorului Brasov.

Amenintari de la patron

In plus patronul localului i-a amenintat pe inspectori. "Se continua cu amenintarile pentru ca el spune ca nu mai are nimic de pierdut. Mizeaza pe faptul ca poate functionarul public il lasa in pace, nu se pune cu el ca sa nu ii dea in cap la colt de strada.

Inspectorii de la Comisariatul pentru Protectie Consumatorului au sesizat si alte insitutii in legatura cu activitatea de la Cotul Donului. "Avand in vedere ca nu emitea bonuri fiscal am sesizat organelle abilitate din domeniul financiar, dar si Autoritate Nationata d eTurism deoarece acolo sunt si spatii de cazare care in opinia noastra nu indeplinescu conditiile legale", a mai spus Sorin Susanu.

Dezastru in bucatarie

La controlul facut de inspectorii CJPC acum zece zile, la Hanul Cotul Donului s-au gasit alimente expirate de cateva luni, produse cu mucegai si ciuperci culese din padure despre care nimeni nu poate sa ateste ca sunt comestibile. Carnea nu avea acte de provenienta.

"Au fost descoperite numeroase produse alimentare cu termenul de valabilitate depasit, dar si conditii de igiena impoprii. Inspectorii au mai gasit... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro